NaslovnicaVijestiWatfordov igrač pokazao skandalozan potez nepoštovanja prema publici!

Watfordov igrač pokazao skandalozan potez nepoštovanja prema publici!

Troy Deeney, napadač Watforda napravio nevjerojatan potez nepoštovanja prema Chelseajev publici u sinoćnjoj utakmici Watforda i Chelseaja gdje je momčad Watforda slavila rezultatom 4-1 i tako dodatno zaljuljala klupu Antonija Contea, klupu koja se ionako već klimala.

potez nepoštovanja prema

Aktualni prvak Premier lige sinoć je deklasiran u okršaju Watforda i Chelseaja rezultatom 4-1, a glavni razlog takvom porazu crveni je karton Bakayoka, koji je u 25. minuti prvo dobio žuti karton, a nakon toga i crveni karton minuta poslije. U 42. minuti Watford je imao priliku zabiti gol za 1-0 sa bijele točke i upravo se to i dogodilo, no ovog puta ne priča se o nikakvim skandaloznim penalima kao u utakmici Liverpool – Tottenham, ovaj put priča se o skandaloznom potezu Troya Deeneya, napadača Watforda koji je izveo penal, postigao gol, a nakon toga digao srednji prst okrenut prema tribini gdje su bili navijači iz Londona.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

U 82. minuti utakmice činilo se kao da je Eden Hazard svojim golom za 1-1 donio bod Chelseaju, no to nije bilo slučaj. U zadnjih 10 minuta Watford je zabio još tri gola, prvo je Janmaat postigao gol za 2-1 u 84. minuti, Deulofeu 88. minuta 3-1 i šlag na tortu Pereyra 91. minuta 4-1. Prvak na koljenima, Conte pred otkazom.

Hoće li Conte dobiti otkaz?

Dva tjedna do prve utakmice osmine finala Lige prvaka između prvaka Engleske i Barcelone, utakmice koju čeka cijeli svijet. Stari rivali Barcelona i Chelsea ponovno se sastaju u knock-out fazi najelitnijeg klupskog natjecanja. Navodno Conte već 2 mjeseca priprema ovu utakmicu, mnogi kažu da je čak Giroud doveden isključivo zbog ove utakmice, no ostaje vidjeti.

[su_watch_live_football]

Mnogo se piše o tome da bi Antonio Conte ovih dana, prije utakmice protiv Barcelone, mogao ostati bez posla, no drugi pišu o tome kako će Conte dobiti posao tek nakon osmine finala Lige prvaka, ako ne prođe protiv Barcelone. Jer trenutno situacija u Premier ligi nije bajna, ne samo da nisu u ozbiljno utrci za naslov nego se bore za mjesto u Ligi prvaka.

Chelsea je trenutno na 4. mjestu i ima 50 bodova, Liverpool je treći i ima samo 1 bod više, a Tottenham je peti i ima 49 bodova, bit će to napeta borba za mjesto u Ligi prvaka naredne sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!