NaslovnicaVijestiWayne Rooney bi mogao ostati u Premier ligi kao dio bizarnog transfera...

Wayne Rooney bi mogao ostati u Premier ligi kao dio bizarnog transfera vrijednog 45 milijuna funti

Wayne Rooney bi mogao ostati u Premier ligi kao dio bizarnog transfera vrijednog 45 milijuna funti. Morate žaliti Rooneya u ovom trenutku. 31-godišnjak je najbolji strijeca svih vremena za Manchester United i Englesku, ali ga kritiziraju na tjednoj bazi. Njegova strašna sezone 2016/17, zasigurno je imala utjecaja na njegovu reputaciju.

Wayne Rooney bi mogao

Kao rezultat toga, čini se gotovo sigurno da će se ovog ljeta srdačno pozdraviti sa Old Traffordom. Ovog tjedna, osvajanje Europske lige mogao bi poslužiti kao pozitivan kraj i simboličnu promjenu i remont tima pod vodstvom Jose Mourinha.

Uostalom, za svu minutažu koju je Rooney dobio od Jose Mourinha, Englez jednostavno nije mogao da opravda i dokaže da zaslužuje da bude u prvom timu. Kapetan je postigao osam golova u 39 nastupa i zabilježio je isti broj asistencija.

No, ipak, on je bio na klupi za velike utakmice i odigrao je niz loših nastupa. Štoviše, on je čak pretrpio nezadovoljstvo, nakon što nije bio pozvan u reprezentaciju ovog tjedna.

Pa, što je sljedeće za Rooneya? Najčešće navedene destinaciju ukazuku na SAD, Kinu ili možda čak i povratak u Everton.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
The Sun predviđa da će Everton odbiti napadača i bilo kakva ponuda iz inostranstva bi mogla biti prigušena željom da ostane u Engleskoj.

No, osim Evertona, iz Premier lige je Stoke City spreman da pomogne Rooneyu i da, to ste ispravno pročitali.

Prema The Mirroru, Stoke je spreman da pokuša spasiti Rooneya od njegove noćne more u Unitedu. Ekipa Mark Hughesa bi se okrenula svom sponzoru – Bet365 online kladionici – od koje bi tražili finansijsku pomoć za ovaj transfer.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

Osim toga, transfer bi mogao koštati do 45 milijuna funti. Bet365 online kladionica svakkao ima resurse za potporu i sa 20 milijuna klijenata u inozemstvu, stoji kao jedna od najvećih kladionica na svijetu.

Također pročitajte: Diego Costa imenovao jedini klub u koji bi prešao ako bi napustio Chelsea

Novac zasigurno nije problem. Uvjeravanje Rooneya da pređe u Stoke će sigurno biti. Uostalom, on je želio ponoviti nakon pobjede u srijedu u Europskoj ligi da će u Premier ligi igrati samo za United i Everton, niti jedan drugi klub, što će dodatno otežati stvari za Stoke.

Rooneyev trenutni ugovor donosi mu platu od 300.000 funti tjedno i upitno je hoće li Bet365 biti tako entuzijastičan i kada je plata u pitanju.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!