NaslovnicaVijestiWayne Rooney ipak odlazi: Za njega više nema mjesta za Goodison Parku

Wayne Rooney ipak odlazi: Za njega više nema mjesta za Goodison Parku

Karijera Wayne Rooneya u posljendjih 12 mjeseci je imala nekoliko preokreta. Nakon što se borio u svojoj završnoj sezoni sa Manchester Unitedom, Engleski rekordni strijelac se vratio u svoj dječački klub Everton sa nadom da će ponvoo vratiti svoju staru formu.

Wayne Rooney ipak

Izgledalo je tako u radnim fazama sezone, gdje je postigao nekoliko golova, uključukjući i hat-trik protiv West Hama.

Nažalost, sve je krenulo pogrešnim putem.

Dolazak Sam Allardycea nakon što je Ronald Koeman otpušten, nije dobro za njega, gdje ga počinje mijenjati mnogo ranije u utakmicama.

Nedavna izvješća su povezala jednog od najboljih engleskih igrač sa prelaskom u DC United koji igra u MLS-u.

Rooney je prošlog ljeta odbio transfer u Ameriku, ali ovaj put bi se mogao odlučiti da ode tamo i slijedi stope Stevena Gerrarda, David Beckhama i Frank Lamparda.

Daily Mail je izvijestio u srijedu kasno navečer da Rooney želi taj prelazak u MLS, sa papirima koji potvrđuju da se odlučio da ode i da mu ovo bude posljednja sezona u engleskom nogometu.

32-godišnjak je obavijestio Evertonovu hijerarhiju da će prihvatiti dogovor, koji će mu njegov agent Paul Stretford osigurati u Washingtonu.

DC United će mu ponuditi ugovor koji traje do 2020. godine, dok će transfer biti završen 10. srpnja kada se transferni rok otvara.

Kolika plaća će biti u Rooneya još uvijek nije poznato, ali Englez je očito odbio veliku ponudu iz Kine, jer njegova obitelj nije željela da se preseli na Daleki istok.

Izvješća sugeriraju da će Rooney pričekati da se menadžerska situacija u Evertonu popravi kako bi se odlučio što će dalje.

Međutim, čini se da su njegovi dani u Engleskoj odbrojani, a izvješće navodi da će Allardyce vjerojatno dobiti posao za stalno – nedavno ga je obavijestio da će se mučiti za minutažu ako Allardyce ostane.

Bill Kenwright je jedan od članova hijerarhije kluba i on želi da Rooney ostane, ali vlasnik Farhad Moshiri i Allardyce misle drugačije. Adios, Wayne!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!