NaslovnicaVijestiWayne Rooney odlučio: Na ljeto napušta United i odriče se pola svoje...

Wayne Rooney odlučio: Na ljeto napušta United i odriče se pola svoje plate samo da bi ostao u Premier ligi

Wayne Rooney odlučio. Na ljeto napušta United i odriče se pola svoje plate samo da bi ostao u Premier  ligi. Wayne Rooneyev ugovor sa Manchester Unitedom možda ne ističe do ljeta 2019. godine, ali sve više izgleda da će napustiti klub ovog ljeta.

Wayne Rooney odlučio

Kapetan je započeao samo devet utakmica Premier lige pod vodstvom Jose Mourinha ove sezone, nakon što je postao rekordni strijelac kluba, spreman je da okonča svoju 13-godišnju vezu sa Unitedom.

No, gdje će otići Unitedov i kapetan engleske reprezentacije?

Bio je povezan sa prelaskom u kinesku Super ligu u zimskom prijelaznom roku, ali je vjerovao da može mnogo više ponuditi u Engleskoj. U stvari, Rooneyeva želja je da igra na Svjetskom prvenstvu 2018 u Rusiji, što znači da je ostanak u Premier ligi prioritet.

U utorak, West Ham se povezivao sa Rooneyom, ali se vjeruje da igrač Uniteda ne želi da pređe u London. Umjesto toga, povratak u Everton bi mogao da se desi.

U skladu sa Independentom, koji tvrdi da bi Ronald Koemanova ekipa mogla pobijediti bilo koji klub u Premier ligi, ukoliko potpišu Rooneya, a izvor blizak klubu je rekao da će se to vjerojatno i dogoditi.

Štoviše, u izvješću se navodi da je Everton, Rooneyev prvi izbor i da se on želi vratiti na Goodison Park, odakle je otišao kao 18-godišnjak.

Unatoč njegovom ugovoru, u kojem ima još dvije godine, izvori sa Old Trafforda su rekli da je Rooney spreman da se odrekne naknade koju trenutno ima, dok mu je Everton spreman ponuditi 150.000 tjedno.

Rooney trenutno zarađuje dvostruko više na Teatru Snova, ali vjeruje se da je spreman da se odrekne pola svoje plate, kako bi se vratio kući.

Tko će osvojiti 1.HNL? Dinamo ili Rijeka? GLASAJTE!

West Ham možda ipak ima nešto reći na to.

Čekićari, ne samo da su spremni ponuditi Rooneyu više od 150.000 funti tjedno, nego su spremni platiti naknadu i Unitedu.

Veliki povratan u Everton je ono što Rooney želi, a izgleda sve vjerojatnije da će se to i dogoditi.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!