NaslovnicaVijestiWayne Rooney: Optužujte igrače, ne Van Gaala

Wayne Rooney: Optužujte igrače, ne Van Gaala

Napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney vjeruje da bi on i njegovi suigrači trebali snositi odgovornost za lošu igru ove sezone, a ne trener Louis van Gaal.

Wayne Rooney otkrio kakva je situacija u svlačionici

Rooney je bio strijelac u petak u pobjedi od 3-1 protiv Derby Countyja u FA Kupu, a to je četvrta pobjeda “crvenih vragova” u šest odigranih utakmica ove godine.

Kapiten engleske reprezentacije je bio ključni igrač u tim utakmicama, postigao je šest golova u ovom mjesecu, ali on vjeruje kako su on i njegovi suigrači glavni krivci za katastrofalan period između studenog i prosinca, kada je njegov tim nanizao osam utakmica bez pobjede u svim takmičenjima.

“Nepošteno je reći da je sve do menadžera”, rekao je Rooney, te nastavio: “Mi smo na terenu, tako da mi moramo preuzeti odgovornost za nastupa i rezultate. Moramo ostati na nogama i primiti kritike koje su sa razlogom tu. Želimo pobijediti, naravno, uvijek želimo pobijediti, a to i pokušavamo u svakoj utakmici. Čak i kada dajete sto posto svojih mogućnosti, pobjeda nije sigurna.”

Van Gaal je negirao da je rekao igračima da ne igraju više njegovim stilom igre nakon razočaravajućeg poraza od Southamptona 0-1, kada je Manchester United uputio samo jedan udarac u okvir gola. Rooney, ipak, kaže da su uživali u pobjedi protiv Derbyja mnogo više nego na utakmici protiv Southamptona.

“Trener nam je dao puno slobode za igru i mislim da možete vidjeti razliku u timu. Možete vidjeti da uživamo, postižemo dobre golove i zasluženo pobjeđujemo, a nadam se da ćemo ponoviti ovakvu igru i protiv Stoke Cityja u utorak.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!