NaslovnicaVijestiWayne Rooney otkrio četiri najbolja igrača protiv kojih je igrao u svojoj...

Wayne Rooney otkrio četiri najbolja igrača protiv kojih je igrao u svojoj karijeri!

Legenda Manchester Uniteda Wayne Rooney otkrio je da je superzvijezda Barcelone Lionel Messi bio među četiri najteža igrača protiv kojih je igrao u svojoj sjajnoj karijeri.

Wayne Rooney otkrio

34-godišnji kapetan Derbyja uživao je u nevjerojatnoj igračkoj karijeri, gdje je sa Crvenim vragovima osvojio pet naslova u Premier ligi, Ligu prvaka i Europsku ligu.

Rooney je također dijelio teren sa igračima poput Cristiana Ronalda, Ryana Giggsa i Paula Scholesa.

Kad su ga pitali o najboljim igračima protiv kojih je igrao, Rooney je za svaku poziciju odabrao najtežeg protivnika.

Bivši kapetan Engleske rekao je za svoju službenu web stranicu: “Bilo ih je toliko tijekom godina, ali pokušat ću odabrati po jednog za svaku poziciju.”

“Najbolji vratar sa kojim sam se susreto je Iker Casillas, osvojio je sve što se može u ovoj igri i jedan je od najboljih vratara svih vremena.”

“Najboljih branič je vjerojatno John Terry, dobro čita utakmicu, fizički je vrlo teško igrati protiv njega.”

“Za vezni red rekao bih Xavi, ima sve, briljantno dodavanje, viziju, kreativnost i vodstvo.”

“Najbolji napadač mora biti Lionel Messi, po mom mišljenju, on je najbolji igrač ikada i čast mi je što sam sa njim dijelio teren.”

Rooney je otkrio da su dvojica istaknutih igrača sa kojima je igrao Scholes i Ronaldo.

“Rekao bih da se dvojica ističu, a to su Paul Scholes i Cristiano Ronaldo”, rekao je.

“Paul Scholes jedan je od najboljih veznih igrača svih vremena. Njegova dodavanja, vizija i način na koji je kontrolirao tempo utakmica bili su nevjerojatni.”

“Cristiano je poseban igrač i nastavio je biti jedan od najboljih na svijetu. Neke od stvari koje je nekad radio na treninzima, a zatim i na utakmicama bile su nevjerojatne, uvijek će ga pamtiti kao jednog od velikana u nogometu. “

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!