NaslovnicaVijestiWayne Rooney otkrio što je rekao Cristianu Ronaldu u utakmici Portugala i...

Wayne Rooney otkrio što je rekao Cristianu Ronaldu u utakmici Portugala i Engleske 2006. godine

Četiri sada ponedjeljnog nogometa bili su sjajni. Wayne Rooney se pridružio Jamie Carragheru u Sky Sports studiju, gdje su komentarisali utakmicu između Watforda i Chelseaja, razgovarali su o čitavom nizu tema i analizirali utakmice koje su se igrale za vikend u Premier ligi.

Wayne Rooney otkrio

Nakon intrigantnog sata održan je glavni događaj – i nije razočarao. Watford je pobijedio Chelseaja sa 4-1 gdje su stavili ogromni pritisak na Antonio Contea.

Bilo je mnogo toga u 90 minuta na Vicarage Roadu kako bi Rooney i Carragher mogli komentarisati nakon utakmica i oni su učinili upravo to.

No, nakon što su razgovarali o šokantnih 90 minuta za Chelsea, pozornost se okrenula Rooneyu i njegovoj nevjerojatnoj karijeri.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Legendarnog napadača su pitali o svemu – od njegovog omiljenog gola do njegovog omiljenog suigrača.

I pitali su ga o zloglasnom sukobu sa suigračem iz Manchester Uniteda Cristiana Ronalda tijekom Svjetskog prvenstva 2006. godine.

Rooney je dobio crveni karton u četvrtfinalu nakon što je Cristiano Ronaldo rekao da je nagazio Ricarda Carvalha.

I Ronaldo je učinio sve što je mogao kako bi osigurao da Rooney dobije crveni karton.

Potrčao je do suca kako bi prosvjedovao, a onda je vidio namigivanje na klupu u Portugalu nakon što je Rooney dobio crveni karton.

I nakon što su Rooneyja pitali o toj utakmici prije 12 godina, podsjetio je na točne riječi koje je rekao Cristianu Ronaldu nakon utakmice u tunelu – i to je iznenađujuće razumijevanje.

“Bio je to čudan osjećaj, sjediti u toj svlačionici. Ako bismo prošli dalje, propustio bi polufinale i finale, ali ako bi smo ispali, bila bi to moja krivica”, rekao je Rooney u ponedjeljak navečer.

“Razgovarao sam sa Ronaldom nakon utakmice u tunelu. Rekao sam da će mediji htjeti napraviti veliku stvar o nama, ali rekao sam ‘ne brini zbog toga, učinio bih isto. Ja sam u prvom poluvremenu pokušao da prosvjedujem da on dobije karton zbog simuliranja.”

“Bio je moj klupski kolega, ali on je bio suparnik na međunarodnoj sceni, pa bih pokušao da nagovorim suca da i on dobije karton, ako bih mogao.”

[su_live_koeficijenti]

Naravno, nije ono što ste očekivali da će reći, nakon što je kontraverzno poslan na rano tuširanje u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, gdje je njegova ekipa izgubila na penale.

Naravno, Rooney je možda rekao neke jače riječi od ovih što je izjavio, ali ako govori istinu, morate ga poštovati zbog njegove reakcije.

Ali nije se činilo da je bilo kakvih problema između dvojca kada su se vratili u Manchester United za sljedeću sezonu Premier lige, gdje su pomogli Crvenim đavolima da osvoje naslov i postignu ukupno 31 gol između njih dvojice.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!