NaslovnicaVijestiWayne Rooney predvidio tko će završiti na prva četiri mjesta u Premier...

Wayne Rooney predvidio tko će završiti na prva četiri mjesta u Premier ligi

Kao i obično, utrka za prva četiri na tabeli Premier lige izgleda nevjerojatno uzbudljiva ove sezone. Dok izgleda da je Manchester City već osvojio Premier ligu, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Tottenham i Arsenal im se žele pridružiti u sljedećoj sezoni Lige prvaka.

Wayne Rooney predvidio

I nakon što su Liverpool i Tottenham dramatično igrali 2-2 u nedelju na Anfieldu, gotovo je nemoguće znati tko će se kvalificirati za elitna europska natjecanja u posljednjim mjesecima sezone.

United je u najboljoj poziciji, gdje imaju 56 bodova, a Liverpool je pet bodova iza njih, dok se Chelsea nalazi na četvrtoj poziciji poslije poraza od Watforda sa 50 bodova. Tu je i Tottenham, samo jedan bod iza Chelseaja, čekaju na još jednu pogrešku, zatim Arsenal na šestoj poziciji sa 45 bodova.

Kao što smo rekli, izgleda nevjerojatno uzbudljivo i gotovo nemoguće znati tko će završiti u prva četiri. Međutim, to nije zaustavilo jednog čovjeka da pokuša predvidjeti top četiri – Wayne Rooneya.

[su_bonus]

Na njegovom gostovanju na Sky Sportsu u ponedjeljak navečer, Rooneyu je postavljeno pitanje, koja četiri engleska tima će imati priliku da se natječe u Ligi prvaka sljedeće sezone.

I umjesto toga da se ogradi, napadač Evertona je zapravo dao vrlo iskren odgovor.

“Mislim da je Chelsea izvrsna momčad”, rekao je Wayne Rooney.

“Mislim da će sigurno uspjeti da se kvalificiraju u četiri najbolja, bez obzira na poraz. Mislim da očito postoji nekoliko pitanja sa Antonio Conteom, ali siguran sam da će se razriješiti i oni imaju dovoljno kvalitete da završe među prva četiri.”

Dave Jones je tada rekao Rooneyu: “Morate reći i Manchester United sigurno?”

[su_no1forfootball]

“Mislite. Teško je, Tottenham je ušao u utrku, sada i Liverpool.”

“Znači bit će teško, dvije od tih šest momčadi neće igrati u Ligi prvaka. Mislim da će Chelsea, Manchester City, volio bi i Liverpool, a naravno i Manchester United da se kvalificiraju.”

Rooney misli da će Arsenal i Tottenham ispasti iz ove utrke do kraja. Bit će dosta preokreta prije svibnja prije nego saznamo da li je Rooney u pravu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!