NaslovnicaVijestiWayneu Rooneyju ponuđen je velik novac da ode iz Manchester Uniteda

Wayneu Rooneyju ponuđen je velik novac da ode iz Manchester Uniteda

Kineski gigant Shanghai SIPG želi dovesti Waynea Rooneyja, a Manchester Unitedu su za njihovog kapetana spremni platiti 75 milijuna funti kako bi preselio na Daleki istok, piše Daily Mail.

OIR_resizer

Kapetan Crvenih vragova jedan je od najpoznatijih nogometaša na svijetu, imao je blještavu karijeru na klupskoj razini u Engleskoj, a i dobio je nekoliko domaćih i europskih priznanja.

Kako bilo, u 30-oj godini života Rooney više ne može igrati na najvišem nivou, a Shanghai SIPG spreman je platiti ogroman novac kako bi “dečko sa plakata” stigao u Kinesku Super ligu.

Kineski klub vodi bivši izbornik Engleske nogometne reprezentacije Sven Goran Eriksson, pa je jasno zašto su za ikonu sa Old Trafforda spremni platiti 75 milijuna funti. Rooney bi u Kini zarađivao 460.000 funti tjedno.

Klub je spreman čekati Rooneyja, no željeli bi sve realizirati što je prije moguće.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!