NaslovnicaVijestiWenger: "Ako izgubimo Sancheza, Wilsherea i Ozila, dovešćemo..."

Wenger: “Ako izgubimo Sancheza, Wilsherea i Ozila, dovešćemo…”

Arsene Wenger, šef stručnog stožera Arsenala, izjavio je kako će londonski klub imati spremne zamjene ukoliko izgube Sancheza, Ozila, i Wilsherea, kojima ističu ugovori na ljeto.

Trener fudbalera Arsenala Arsene Wenger demantovao je danas medijske navode da će taj klub u zimskom prijelaznom roku poslati ponude za defanzivca Chelseaja Davida Luiza i Thomasa Lemara iz Monaca.

“Ne želim da govorim ni o jednom posebnom imenu, ali ti medijski navodi nisu tačni – rekao je Wenger za Sky Sport.

[su_premierleague]

Wenger je od nedelje je novi rekorder Premier lige, pošto na utakmici protiv WBA po 811. put bio na klupi tog kluba. Wenger je tako oborio rekord legendarnog Alexa Fergusona, koji je Manchester United predvodio 810 puta. U dosadašnjih 810 premijerligaških utakmica, Wenger je upisao 468 pobeda, 197 remija i 145 poraza.

Wenger je, takođe, potvrdio da klub nije dobio ponude za Alexisa Sancheza, Mesuta Ozila i Jacka Wilsherea. I Sanchezu, i Ozilu i Wilshereu ugovori sa Arsenalom ističu na kraju sezone.

Transfer glasine: Real spreman da proda sjajnog veznjaka Unitedu, Chelseajeva meta nogometaš Bayerna, Messi želi ovog igrača na Camp Nou

Jurgen Klopp otkrio koji igrač Liverpoola je jučer dobio stojeće ovacije u svlačionici

“Niko nas nije kontaktirao”, rekao je Venger odgovarajući na pitanje da li je bilo ponuda za te igrače.

Za Mesuta Ozila, prema pisanjima Daily Expressa, navodno je zainteresirana Barcelona, te bi ga mogla pokušati dovesti na ljeto, kada mu istekne ugovor.

Na pitanje kako će se Arsenal suočiti sa gubitkom trojice važnih nogometaša, Wenger je istakao:

“Prvo, nismo ih izgubili. A drugo, ako ih izgubimo odgovorićemo na to dovođenjem vrhunskih igrača. Ovaj klub je izgubio mnoge velike igrače i uvijek je dobro odgovarao na to. Ali da, želimo da zadržimo najbolje.”

Arsenal danas dočekuje Chelsea na Emiratesu (20.45h) u 22. kolu Premier lige. Trenutno se nalaze na šestom mjestu sa 38 bodova, sa dva manje od Tottenhama, te šešt manje od četvrtoplasiranog Liverpoola, koji ima utakmicu više.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!