NaslovnicaVijestiThomas Tuchel: Ne bojim se otkaza u Bayernu

Thomas Tuchel: Ne bojim se otkaza u Bayernu

Drugog dana nokaut faze i osmine finala Lige prvaka dogodilo se dosad najveće iznenađenje. Lazio, trenutni viceprvak Italije, koji se ove sezone suočava s izazovima u Serie A, iznenadio je nogometni svijet pobjedom nad Bayern Münchenom rezultatom 1:0. Na svom stadionu, Olimpicu u Rimu, ekipa Maurizija Sarrija postigla je važan gol za pobjedu u 69. minuti, a strijelac je bio Ciro Immobile iz jedanaesterca.

Ovo je ponavljanje osmine finala iz prije tri godine kada je Bayern lako pobijedio u oba susreta, ali večeras Nijemci nisu uspjeli nijednom pogoditi okvir gola Ivana Provedela. Nedavni poraz od Bayer Leverkusena rezultirao je zaostatkom od pet bodova za vodećim timom u Bundesligi, što jasno potresa momčad Bayerna. Mnogi predviđaju da bi eventualni izlazak iz Lige prvaka mogao dovesti do gubitka posla za Thomasa Tuchela.

Njemački mediji već su se pozabavili “crvenim alarmom” za Tuchela, koji je do sada doživio poraz u 10 od 43 utakmice na klupi Bayerna. Nakon susreta, Tuchel je izrazio svoje frustracije i ljutnju zbog poraza, izjavivši: “Osjećamo se frustrirano i ljuto zbog gubitka. Mislim da smo izgubili utakmicu, nisam siguran da ju je Lazio dobio. Nisam siguran zašto smo izgubili inicijativu u drugom poluvremenu, ali jesmo, a onda smo primili gol.”

Teško mi je to objasniti jer smo jasno poručili ekipi da održi visok intenzitet i bude još hrabrija prema naprijed, ali smo već na početku drugog poluvremena doživjeli pad. Učinili smo sve što je bilo potrebno da izgubimo ovu utakmicu. Kontrola je bila u našim rukama, no u određenom trenutku smo prestali vjerovati. Primijetili smo i nekoliko individualnih pogrešaka koje su utjecale na ishod.”

Kada su ga upitali strahuje li za svoju budućnost na klupi, jednostavno je odgovorio: “Ne.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!