NaslovnicaVijestiWenger će napustiti Arsenal na kraju sezone?!

Wenger će napustiti Arsenal na kraju sezone?!

Poslije katastrofe protiv Bayerna u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, sve su glasnije spekulacije da će Arsene Wenger napustiti klupu Arsenala.

napustiti

Arsene Wenger će poslije dva desetljeća, sve je izvjesnije, napustiti Arsenal na kraju sezone. Nakon debakla od Bayerna u Münchenu (1:5), gotovo svi mediji iz Engleske navode da je i čelnicima Arsenala jasno da su potrebne nove ideje i da je vremešnog Francuza pregazilo vrijeme.

Uprava Gunnersa, iz poštovanja prema svemu što je za klub učinio Wenger od 1996. godine, neće vući konkretne poteze do isteka sezone, bez obzira na rezultate Arsenala, koji su kao i prethodnih sezona dovoljni samo za sudjelovanje u Ligi prvaka (14 puta u nokaut fazi), ali nedovoljni za osvajanje trofeja u Premier ligi. A, tek nisu konkurentni u Europi za najveće domete.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

Ponuda uprave za novi dvogodišnji ugovor nije povučena sa stola Francuza, ali je nezadovoljstvo navijača sve veće, pa će to, prema medijima, biti presudan faktor. Oni traže promjene na klupi, trenera s drugačijim vizijama, koji će moći na Emirates donijeti titulu koja se čeka još od 2004. godine.

Wenger je debakl objašnjavao ozljedom Koscielnog, primljenim trećim golom, ali nije krio da je razočaran.

“Nije najvažnije kako se ja osjećam, ali naravno da je situacija razočaravajuća. Moramo se oporavimo i koncentriramo se na narednu utakmicu”, rekao je Wenger.

Ian Wright, nekadašnja zvijezda Arsenala, već neko vrijeme javno ističe kako je “Wengerova era završena” i da klub mora promijeniti politiku ako neće da zaostaje za Europom.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!