NaslovnicaVijestiChelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo 32...

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo 32 minute i neće nastupiti više ni u jednoj utakmici

Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji je razvoj karijere usporen ozljedama. Otkako je stigao u Chelsea, ovo mu je već treća pauza zbog ozljede.

Dolaskom u Manchester City kao šesnaestogodišnjak iz Anderlechta, Lavia je započeo svoj put, a već s 17 godina debitirao je u momčadi pod vodstvom Pepa Guardiole. Međutim, 2022. godine prešao je u Southampton za iznos malo više od 22 milijuna eura. Chelsea ga je potom angažirao u kolovozu prethodne godine u transferu vrijednom više od 62 milijuna eura.

Nakon što je propustio 10 utakmica zbog ozljede gležnja i pet zbog problema sa spremnošću, Lavia je u prosincu prošle godine pretrpio ozljedu zadnje lože koja će ga držati van terena do kraja sezone. U sezoni 2023./24., odigrao je ukupno samo 36 minuta u susretu protiv Crystal Palacea, što su zapravo bile njegove jedine minute u toj sezoni.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!