NaslovnicaVijestiWenger daje čak 31 miliona eura za igrača koji je rođen 1997....

Wenger daje čak 31 miliona eura za igrača koji je rođen 1997. godine

Wenger daje čak 31 miliona eura za igrača koji je rođen 1997. godine. Arsenal ove sezone ima puno problema sa povredama, a Arsene Wenger ne nazire kraj ove patnje za njegovu ekipu.

Wenger daje čak 31 miliona eura za igrača

Na prošloj utakmici u ligi protiv Norwicha on je ostao bez još dva fudbalera, a sada za vrijeme kada se januar približava ne ostaje mu ništa drugo nego razmišljati o pojačanjima.

A kako navodi ugledni britanski mediji “The Sun”, Wenger je odlučio i bacio oko na mladog defanzivnog veznog fudbalera Porta, Rubena Nevesa.

On je za usluge ovog igrača spreman platiti čak 22 miliona funti (31 miliona eura), a da li će se toliki novac za igrača koji je rođen 1997. godine isplatiti ostaje da vidimo.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Sa 18 godina, Neves je već stalni član prve postave Porta i Portugala ispod 21 godine. Njegove igre su privukle velikane kao što su Real i Barca.

Inteligentan sa loptom, i kvalitet se slaže sa njegovom upornošću. Neves ima potencijal da izraste u svjetsku klasu. Liverpoolu to nedostaje otkako je Xabi Alonso otišao u Real Madrid 2009. godine.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!