NaslovnicaVijestiWenger: Dogovor se zakomplikovao, doći će tek naredne sedmice

Wenger: Dogovor se zakomplikovao, doći će tek naredne sedmice

Dogovor se zakomplikovao, doći će tek naredne sedmice, riječi su Arsene Wengera. Trener Arsenala, Arsene Wenger je priznao da je dogovor sa Mohamedom Elnenyjem postao malo komplikovan i da se neće dogoditi do naredne sedmivce.

Dogovor se zakomplikovao, doći će tek naredne sedmice

Bazelov veznjak je bio blizu prelaska na sjever Londona ove nedelja, a neki su vjerovali da će čak debitirati i u FA Kupu, gdje Arsenal igra protiv Sunderlanda.

Basel je priznao da će igrač napustiti klub u nekoliko narednih dana, dok je igrač Arsenala Elnenyju poželio dobrodošlicu u London.

Međutim, francuski stručnjak govoreći na konferenciji za novinare priznao je da bi to moglo potrajati nekoliko dana više, prije nego egipatski igrač dođe u redove Londonskog kluba.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“To je malo komplikovano”, rekao je Wenger. “Radimo naporno na tome i nadam se da ćemo to završiti u naredna dva tri dana.”

Elneny će imati priliku da pruži veliku pomoć Arsenalu, zbog nevjerovatnog broja povreda koje imaju.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!