NaslovnicaVijestiWenger doveo svoje prvo pojačanje ovog januara

Wenger doveo svoje prvo pojačanje ovog januara

Wenger doveo svoje prvo pojačanje ovog januara. Muhamed Elneny će postati prvo Arsenalovo pojačanje ovog januara. Egipćanin je na rubu prelaska u Arsenal za 7 miliona funti iz Basela nakon što je sve dogovorio sa Topnicima, i trebao bi poptisati ugovor od četiri i pol godine.

Wenger doveo svoje prvo pojačanje

Dogovor je bio odgođen zbog problema sa dozvolom za rad, ali je sada spreman da dođe u London i završi sve potrebno da bi zaigrao na Emiratesu.

On bi mogao biti dio tima koji će igrati u trećem kolu FA Kupa sa Sunderlandom u subotu.

Međutim, 23-godišnjak će vjerovatno igrati puno lakše nego ostali igrači jer nije igrao od 10. decembra, s obzirom da je u Švicarskoj tada počela zimska pauza.

Napadač Arsenala, Olivier Giroud je jučer nagovijestio da je dogovor za Elnenyja vrlo blizu završetka.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Znam da ćemo dovesti novog igrača”, rekao je Giroud.

“Egipćanina…”

Arsenal je trenutno dva boda iznad Leicestera na vrhu tabele i u utrci su za svoju prvu titulu još od 2004. godine.

Arsene Wenger je otkrio da će tokom vikenda biti u potrazi za dva nova pojačanja. Starsport je naveo da je na meti Wengera, Watfordov napdača i kapiten Troy Deeney, jer Arsene traži još jednog napadača za svoju ekipu, a i veliki je navijač Deeneya.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!