NaslovnicaVijestiWenger dovodi bivšeg igrača Manchester Uniteda?

Wenger dovodi bivšeg igrača Manchester Uniteda?

Arsene Wenger već neko vrijeme traga za vrhunskim stoperom, a čini se da ga pronašao u West Bromu. Arsenal želi u ovom zimskom prijelaznom roku otkupiti Jonny Evansa. Stopera koji je bio igrač Manchester Uniteda od 2006. godine do 2015. godine, a sada je igrač West Brom za koji je prije 2 i pol godine potpisao za 8,5 milijuna eura.

wenger dovodi

Jonny Evans ove sezone iza sebe ima poprilično dobru polusezonu iako je njegov West Brom nema. West Brom nalazi se u zoni za ispadanje, ima samo 16 bodova kao jednako kao i Swansea koji drži zadnju poziciju Premier ligu. Stoke koji skupa s njima u zoni za ispadanje ima čak 4 boda više od njih.

Prva ponuda Arsenala bila je 25 milijuna funti (cca. 30 milijuna eura), ali se u igru uključio i Manchester City s jednakom ponudom. Arsenal je danas pripremio i drugu ponudu – 32-ogodišnji desni bočni Mathieu Debuchy + 20/25 milijuna eura.

[su_watch_live_football]

Engleski Sun okarakteriziao je Jonny Evansa kao najboljeg stopera ove polusezone u Premier ligi, a koji ne igra za ‘veliku šestorku’ (posebno sada kada je Virgil van Dijk potpisao za Liverpool). Zbog toga ne čudi interes velikih klubova kakvi su Manchester City, Everton i Arsenal. No očito je kako interes Arsenala najjači te je Wenger ujedno i najbliži tom potpisu.

Evans Guardioli nije opcija A

Ono što Arsenalu olakšava realizaciju ovog transfera je činjenica da Manchester Cityju dovođenje Jonny Evansa nije prva opcija. Guardiola je zagrizao za zvijezdu Barcelone Samuela Umtitija koji ima otkupnu klauzulu od ”samo” 60 milijuna eura, a s obzirom da u Cityju gotovo cijeli zadnji plaćen 40, 50 milijuna eura, cijena od 60 milijnua eura nije tako puno za jednog od najboljih mladih stopera svijeta.

[su_bonus]

Guardiola je zagrizao i za Leonarda Bonuccija koji je navodno nezadovoljan u Milanu, pa bi ga Guardiola volio vidjeti kao lidera svoje zadnje linije. Evans ima 30 godina i nije baš prva opcija za City koji u zadnje vrijeme uglavnom dovodi mlade igrače poput Stonesa koji je sadašnji nositelj obrane Cityja zajedno s Argenticem Otamendijem.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!