NaslovnicaVijestiWenger dovodi talentiranog 20-ogodišnjaka za 50 milijuna eura!

Wenger dovodi talentiranog 20-ogodišnjaka za 50 milijuna eura!

Ukoliko Alexis Sanchez napusti Arsenal, a gotovo je sigurno da hoće – pitanje je samo ide li ovu zimu ili tek na ljeto, Arsenal planira dovesti talentiranog Brazilca – Malcoma iz Bordeauxa. 20-ogodišnji Brazilac igra na poziciji krilnog napadača, a za njegove usluge zainteresirani su klubovi poput Borussije Dortmund, Tottenham Hotspura, Manchester United, Bayern Munchen te Arsenal koji je najbliže realizaciji ovog transfera.

U ljeto 2016. Malcom je stigao iz Corinthiasa u Bordeaux za cijenu od 5 milijuna eura. Prema informacijama uglednog portala transfermarkt.com Malcom danas vrijedi 17 milijuna eura što ga stavlja na listu top 25 najskupljih igrača u kategoriji U20 igrača.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Sa samo 19 godina Malcom prošle je sezone imao impresivan početak svoje karijere u Europi. U dresu Bordeauxa je upisao 9 golova, a uz to i 7 asistencija. Ove sezone Malcom je još dodatno sazrio tako da je već na polusezoni upisao 7 golova i 5 asistencija.  Njegov Bordeaux ima ozbiljnih problema u prvenstvu ove sezone, nalaze se tek na 15. poziciji, samo na bod od zone za ispadanje. Od ukupno 22 gola koliko je postigao Bordeaux mladi Malcom zabio je preko 30% ukupno postignutih golova.

Di Marzio: “Arsenal i Malcomov agent danas su imali sastanak”

Jedan od najpoznatijih sportskih novinara na svijetu, posebno kada je riječ o informacijama vezanima za nogometne transfere, svakako je Gianluca Di Marzio što znači da kada on objavi neku vijest, ona ima neku težinu. Danas je objavio kako su predstavnici Arsenala i Malcomov agent danas imali sastanak.

[su_live_koeficijenti]

Arsenalova prva opcija bila je dovođenje Lemara, no prema pisanju medija iz Engleske Lemar je sve bliži Liverpoolu, a Arsene Wenger se okreće Malcomu. Navodno je riječ o transferu koji bi Arsenala mogao koštati 50 milijuna eura. Ovako visoka cijena transfera za 20-ogodišnjaka sve više daje naslutiti kako će Arsenal ipak pristati na prodaju Sancheza još u ovom prijelaznom roku.

Engleski mediji pišu kako je Manchester City ponudio Arsenalu 24 milijuna eura za Sancheza, a ukoliko ne pristanu na ljeto će te novce dati Sanchezu na njegov račun samo da potpiše za njih. Navodno je i Sanchez jako zainteresiran za prelazak u redove ‘Građana’. City je u dobroj situaciji da osvoji prvenstvo, a s obzirom da Arsenal nije igrao Ligu prvaka, Sanchez bi se zajedno s Guardiolom ponovno mogao boriti za naslov prvaka Europe.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!