NaslovnicaVijestiWenger ga dobija besplatno: 22-godišnji talentirani veznjak stiže u Arsenal

Wenger ga dobija besplatno: 22-godišnji talentirani veznjak stiže u Arsenal

Igranje u Europa ligi se čini da nije oštetilo Arsenalovu sposobnost da potpiše vrhunske igrače. Alexandre Lacazette – kojeg su pratili klubovi iz Lige prvaka, uključujući Atletico Madrid – preselio se na Emirate na ljetnom prijelaznom roku.

Wenger ga dobija

Iako Francuz nije bio toliko dobar koliko se klub nadao, nema sumnje da su svi bili impresionirani sposobnošću Arsenala da sklopi posao.

Zatim u siječnju Henrikh Mkhitaryan i Pierre Emerick-Aubameyang su napustili svoje klubove, koji su se natjecali ove sezone u Ligi prvaka kako bi prešli u Arsenal.

No, Arsene Wenger – ako još uvijek bude zadužen za Arsenal, mogao bi imati sličan problem ovog ljeta.

Arsenal je 13 bodova iza četvrtoplasiranog Tottenhama u svojoj potrazi za kvalifikacijama za Ligu prvaka sljedeće sezone.

[su_watch_live_football]

Zapravo, njihove jedine realne šanse za kvalifikaciju za Ligu prvaka sljedeće sezone su osvajanje ovosezonske Europske lige.

Ako to ne uspiju, Arsenal će vjerojatno biti u potrazi za nekim igračima u ljetnom prijelaznom roku, ali možda su ga već i pronašli.

Dok Jack Wilshere i Aaron Ramsey još uvijek nisu produžili svoje ugovore, njihove budućnosti su u nedoumici.

U međuvremenu, nije poznato hoće li se Santi Cazorla vratiti u potpunu kondiciju, nakon što je imao svoje ozljede.

Stoga ne čudi da Arsenal ocjenjuje mogućnosti za veznu poziciju. I mogli bi da dobiju jednog vrlo talentiranog i mladog veznog igrača u besplatnom transferu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Telegraph tvrdi da je klub pratio Schalkeovog Max Meyera, koji će ovog ljeta biti bez ugovora.

Meyer se vratio u ulogu u njemačkom klubu i mogao bi dugoročno zamijeniti Cazorlu. I zasigurno izgleda da će njemački internacionalac koji je za svoju zemlju odigrao četiri utakmice do sada, definitivno napustiti Schalke ovog ljeta.

“U ovom trenutku možemo i moramo očekivati da će Max Meyer napustiti klub na ljeto. Sve ukazuje na to”, priznao je Schalkeov sportski direktor Christian Heidel.

“Trenutačno nema ponude od nas i Maxove želje za ponovnim razgovorom.”

Sigurno će biti fantastičan početak za Arsenal ovog ljeta ako uspiju da se izbore za potpis ovog talentiranog igrača Schalkea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!