NaslovnicaVijestiGerard Pique otkrio na što su bili spremni igrači Barcelone samo da...

Gerard Pique otkrio na što su bili spremni igrači Barcelone samo da bi se Neymar vratio u klub!

Barcelonin defanzivac Gerard Pique priznao je da su se igrači Barcelone bili uključili u ljetne pregovore o dolasku Brazilca Neymara iz Paris Saint Germaina.

Pique poslao poruku

Defanzivac Barcelone i jedan od najutjecajnijih članova katalonskog tima Gerard Pique bio gost intervjua na radiju Cadena SER, a jedna od tema razgovora bio je i transfer Brazilca Neymara, koji je ostao bez povratka na Nou Camp u ljeto. Mnoge legende Barcelone javno su se zalagale za povratak brazilske superzvijezde, a Pique je otkrio da su igrači čak podržavali povratak Neymara snižavanjem plaća.

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ PRONAŠAO NOVI KLUB: Odigrat će samo šest posljednjih utakmica za njih, a zatim prelazi u europski klub!

“Dali smo do znanja predsjedniku Josepu Bartomeuu da ćemo biti spremni promijeniti naše ugovore ako bi to značilo da će se Neymarov povratak približiti realizaciji. Znali smo da bi i to moglo uticati na pitanje financijskog fer-pleja. Bili smo spremni prihvatiti ugovore kojim će klub novac koji je trebao da nam uplati do kraja ove godine prebaciti u drugu, treću ili četvrtu godinu. Konačno, željeli smo pomoći klubu oliko god smo mogli. Da je to pomoglo klubu, sigurno bismo pristali na takav dogovor “, rekao je Pique.

Unatoč neuspješnom povratku Neymara u Barcelonu, Pique vjeruje da priča još nije gotova.

“2017. godine rekli smo Neymaru da ide u zlatni kovčeg. Međutim, u nogometu se mogu dogoditi mnoge stvari. Ako napusti PSG, Barcelona bi mu bila prvi izbor”, dodao je Pique.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!