NaslovnicaVijestiWenger iznenadio navijače Dinama ovom izjavom

Wenger iznenadio navijače Dinama ovom izjavom

Engleski novinari su Wengeru postavili ‘milion’ pitanja o povredi Wilshere-a, a samo jedno o Dinamu. Hoće li se ispostaviti da su podcijenili Dinamo iz Zagreba? Ostaje nam da vidimo večeras u 20:45. Arsene Wenger je izjavio da u Maksimir stiže po bodove. Tu izjavu trenera Arsenala podržao je i Mikel Arteta.

Wenger

Engleze isto kao da i nije zanimao Dinamo. Wengeru je postavljeno samo jedno pitanje u vezi Hrvatskog kluba.

“Jučer smo saznali loše vijesti o povredi Wilshere-a, ali veliki dio naše momčadi je stigao u Zagreb. Jack će biti odsutan oko tri mjeseca, a trebao bi ga zamijeniti Aaron Ramsey.” rekao je Wenger.

Nakon što je uslijedilo jedino pitanje u vezi Dinama, navijače hrvatskog kluba je Wenger iznenadio sa ovom izjavom:

“Dinamo Zagreb je veoma dobar tim. Tehnički su dobri i imaju par mladih i vrlo talentiranih igrača. Takodjer imaju vrlo opasan napad. Jedan od mojih pomoćnika je iz Hrvatske i oni imaju veliku nogometnu historiju.”

“2006 godine kada je posljednji put Arsenal igrao sa Dinamom, utakmica je bila izjednačena i mi smo na kraju pobijedili. Bila je to teška utakmica, Dinamo je bio vrlo dobar, i večeras očekujem isto tako tešku utamicu. Nisam podcijenio našeg protivnika, ma koliko to drugi govorili fokusiran sam na Dinamo i želim pobjedu.”
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!