Naslovnicaeuro2016novosti-euro2016Neuer: Rezultat nije fer, nismo imali sreće

Neuer: Rezultat nije fer, nismo imali sreće

Reprezentacija Francuske plasirala se u finale Europskog prvenstva savladavši Njemačku sa 2-0, a oba pogotka postigao je Antoine Griezmann. Finale će se igrati u nedelju na Stade de Franceu do 21 čas.

Manuel+Neuer+Germany+v+France+Semi+Final+UEFA+aArFPeMEwwvl

Junak utakmice, Antoine Grizemann smatra da su šanse 50-50 u finalu. Francuska će u finalu igrati protiv reprezentacije Portugala koja je eleminisala Wales u polufinalu.

“Šanse u finalu su 50:50, svašta može dogoditi u finalu, to je samo jedna utakmica.Ovaj rezultat je rezultat rada cijele ekipe. U finalu smo zahvaljujući cijeloj ekipi. Vrlo sam zadovoljan. Znali smo da će biti teško, naš vratar je bio sjajan. Sad moramo dobro da se odmorimo i već od sutra početi razmišljati o finalu”, rekao je Griezmann koji je trenutno prvi strijelac Europskog prvenstva sa šest pogodaka.

Vratar njemačke reprezenatcije koja je akutelni svjetski prvak, Manuel Neuer smatra da rezultat nije bio fer.

“Ne želim reći da smo bili bolji tim večeras, ali 2:0 nije fer rezultat. Penal je, naravno, bio od ključnog značaja, ali imali smo cijelo drugo poluvrijeme da izjednačimo i nismo uspjeli. Francuska je, s druge strane, iskoristila svoje šanse. Bili smo motivirani, ali nismo imali dovoljno sreće”, rekao je Neuer nakon utakmice protiv Francuske.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Kladionica Betfair kao favorita za osvajanje Europskog prvenstva vidi domaćina Francusku na koju daje koeficijent 1.95 da će slaviti u regularnom dijelu utakmice, dok je koeficijent 1.44 da će podignuti trofej namjenjen europskom prvaku.

Untitled

KLADI SE NA FINALE
[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!