NaslovnicaVijestiWenger na kraju sezone dobija otkaz: Evo tko bi ga mogao zamijeniti

Wenger na kraju sezone dobija otkaz: Evo tko bi ga mogao zamijeniti

Prije ili kasnije, Arsene Wenger će napustiti Arsenal. Francuz je nedvojbeno revolucionarizirao engleski nogomet i napravio neke od najpametnijih transfera koje je svijet ikada vidio.

Wenger na kraju

Nakon što je 2004. godine vodio ‘Nepobjedive’, činilo se kao da je We nger postigao nedodirljiv status sa klubom. Međutim, u posljednjih 14 godina, klub nije uspio osvojiti naslov Premier lige.

Pobjede u kupovima su tako dugo zauzimale fanbase Arsenala; kvalifikacija za Ligu prvaka bila je Wengerov spas. Nakon što je prvi put u posljednjih 20 godina izgubio top četiri mjesta, Arsenal će izgleda i ove godine biti od šestog mjesta pa nadalje.

Alarmantno za Topnike, njihov nastup protiv Cityja je pokazao sve u finalu Carabao kupa, gdje su izgubili sa 3-0. Sinoć su pobijedili CSKA Moskvu sa 4-1 u četvrtfinalu Europske lige, no Wenger će morati da osvoji ovo natjecanje da bi se samo možda spasio, ali i tada će biti možda.

[su_live_koeficijenti_v2]

Čini se da je Arsenalovo strpljenje s Wengerom konačno došlo kraju nakon 22 godine i John Cross je otkrio listu od četiri menadžera koji bi mogli zamijeniti francuskog stručnjaka na ljeto.

Mirrorovo izvješće navodi: “Wenger koji ima 68 godina, ostaje još godinu dana na ugovoru od 8 milijuna funti i Mirror razumije da je on odlučan i da ne želi odustati i vjerojatno želi da ostane do kraja ugvora.”

“No, Arsenalovi insajderi sugeriraju da bi moglo doći do ‘razgovora odraslih’ i oni će njegovu ulogu preispitati, da li Wenger može i dalje voditi klub i što je najvažnije, oni će preispitati izvedbu tima.”

Na listi se nalaze četvorica menadžera, počevši sa Leonardo Jardimom. Topnici smatraju Jardima privlačnog zbog njegove sposobnosti da se natječe sa finansijski moćnim klubovima poput PSG-a i njegovim sklonostima za razvoj mladih talenata.

[su_watch_live_football]

Sljedeći je Nijemac Joachim Low. Navodi se da Arsenalov čovjek za zapošljavanje Sven Mislintat smatra da je pokretač ove ideje. Menadžer koji je osvojio Svjetsko prvenstvo vjerojatno neće dati svoj odgovor do kraja Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

Mikel Arteta je trenutno Pep Guardiolin broj dva u Manchester Cityju, on je bio kapetan Arsenala, no sada bi bilo lijepo oduzeti ga od Guardiole.

Konačno, tu je i Brendan Rodgers, nakon svog dominantnog niza sa Celticom. Naravno, on je vodio i Liverpool blizu naslova Premier lige tijekom svog vremena na Anfieldu, ali je počeo opadati kada je prodao Luis Suareza u Barcelonu.

Teško je zamisliti da bi navijači Arsenala bili uzbuđeni zbog Rodgersa, ali on bi mogao biti njihov najrealniji izbor.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!