NaslovnicaVijestiWenger: Nadam se da nas ovo neće koštati titule

Wenger: Nadam se da nas ovo neće koštati titule

Nadam se da nas ovo neće koštati titule, riječi su Wengera. Kasni pogodak Joe Allena je Liverpoolu donio bod protiv Topnika, a Francuski stručnjak i trener Arsenala se nada da se ovaj rezultat neće obiti o glavu njegovog tima na kraju sezone.

Nadam se da nas ovo neće koštati titule

Arsene Wenger je priznao da strahuje od ovog remija sa Liverpoolom na Anfieldu i da ga to možda može koštati titule Premier lige.

Topnici su držali vodstvo od 3-2 sve do 90 minute, kada je Joe Allen izjednačio i Wenger je bio prisiljen da se zadovolji sa jednim bodom.

Wengerova ekipa je osvojila samo jedan bod od njihovih posljednjih pet gostovanja u Premier ligi i ispred Leicestera su na vrhu tabele sa isto bodova nakon što su Lisice pobijedile Tottenham na White Hart Lane-u.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Francus se nada da mu se ovaj rezultat neće vratiti na kraju sezone, je ima cilj da ove sezone osvojio titulu po prvi put od 2004. godine.

“Frustriran sam rezultatom, ali nisam razočaran igrom – pokazali smo karakter i ponovo se vratili u igru i preokrenuli na 3-2”, rekao je Wenger novinarima.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!