NaslovnicaVijestiWenger: Nalazimo se pred velikim izazovom

Wenger: Nalazimo se pred velikim izazovom

“Nalazimo se pred velikim izazovom”, svjesni su u Arsenalu. Trener nogometaša Arsenala Arsene Wenger rekao je da se njegova momčad suočava s velikim izazovom da sezonu završi među prve četiri ekipe Premier ligi.

nalazimo se

Arsenal je u opasnosti da se prvi put za 21 godinu ne kvalificira za Ligu prvaka. Ekipa Arsena Wengera trenutno je šesta na tablici s 54 boda, odnosno ima sedam bodova manje od Manchester Cityja koji je četvrti. Manchester United ima tri boda više na petom mjestu. Arsenalu i Unitedu je do kraja sezone ostalo još osam utakmica, a Cityju sedam.

“Možda stignemo tamo, možda ne… Ali, najvažnije je da vjerujemo da to možemo učiniti i to je ono na šta treba da se fokusiramo.”, rekao je Wenger odgovarajući na pitanje o plasmanu Arsenala među prve četiri ekipe.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Wenger je priznao da raspoloženje u ekipi “nije bilo ugodno” poslije poraza od Crystal Palacea u ponedjeljak, trećeg poraza u posljednjih pet utakmica.

Nogometaš Arsenala Theo Walcott je poslije te utakmice doveo u pitanje želju i borbenost ekipe istaknuvši da je Palace više želio pobjedu. Za Wengera nedostatak želje je neprihvatljiv.

“To je ono što sam rekao odmah poslije utakmice. Treba da se suočimo s realnošću i da odreagujemo”, rekao je Wenger.

Arsenal u narednom kolu Premier lige, u ponedjeljak, gostuje Middlesbroughu.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!