NaslovnicaVijestiWenger o ostanku u Arsenalu: Sve ću uzeti u obzir

Wenger o ostanku u Arsenalu: Sve ću uzeti u obzir

Francuski stručnjak Arsene Wenger o ostanku u Arsenalu za britanske medije. Menadžer “Topnika”  istaknuo je da će mišljenje navijača umnogome utjecati na odluku da li će i naredne sezone predvoditi nogometaše tog kluba.

wenger o ostanku

Skupina navijača Arsenala, kao i u nekim prethodnim mečevima, prosvjedovala je poslije poraza od Bayerna (5:1) u osmini finala Lige prvaka, zahtijevajući odlazak Wengera.

“Naporno sam radio 20 godina kako bih usrećio naše navijače. Razumijem kada se izgubi da nitko nije zadovoljan, ali moraju da se prihvate različita mišljenja. Sve ću uzeti u obzir.”, rekao je Wenger, a prenosi BBC.

Britanski mediji prenose da će Francuz narednog mjeseca saopćiti da li će ostati u Arsenalu. Arsenal 13 godina nije bio prvak Premier lige, što Wengeru najviše zamjeraju navijači, a pored toga je apostrofiran kao menadžer koji ne voli da troši veliki novac na transfere.

On je na klupi “topnika” od 1996. godine, a osvojio je tri titule prvaka Engleske i po šest FA kupova i Community Shieldova. Wenger je prije Arsenala vodio japanski tim Nagoya Grampus, a prije ‘pustolovine’ u Japanu Wenger je predvodio Monaco – u periodu od 1987. do 1994. godine.

Arsenal se trenutno nalazi na petom mjestu na tablici Premiershipa sa 50 osvojenih bodova u 26 odigranih utakmica. Treba uzeti u obzir da ‘Topnici’ imaju utakmicu manje od timova koji su ispred njih na tablici – Liverpool, City, Tottenham i Chelsea. Sljedeću utakmicu u prvenstvu igraju protiv WBA u gostima 18. ožujka.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!