NaslovnicaVijestiWenger: Oprostite što Holding nije koštao 55 milijuna funti

Wenger: Oprostite što Holding nije koštao 55 milijuna funti

Trener nogometaša Arsenala Arsene Wenger ironično se ispričao navijačima što Rob Holding nije koštao 55 milijuna funti, i tako odgovorio na kritike da ne troši dovoljno novca na pojačanja. Arsenal je u subotu odigrao 0:0 s Leicesterom u gostima, a ekipa je teren napustila uz povike da se francuski stručnjak “otvori”.

1757937-37156906-2560-1440

Arsene Wenger je kazao da ne razumije takve pozive, zato što trošenje mnogo novca ne jamči da će pojačanja biti dobra.

“Ne razumijem zašto govorite da nevoljko trošim novac. Ako kupim nekoga za 45 milijuna funti, je l ‘to onda znači da dobro radim? Ako vas budem slušao, onda bi to značilo da dobro radim jer mnogo trošim, ali trošenje nije kvalitet sam po sebi. Nitko ne govori o igri Roba Holdinga. Trebalo bi da se radujete zbog njega: Englez je i ima 20 godina, ali oprostite što nije koštao 55 milijuna funti, tako da sigurno nije dobar”, rekao je Wenger.

On je kazao da klub mora djeluje odgovorno i da će rado potrošiti novac na dobre igrače.

[su_euro_soccer_bonus]

“Trošiti pare na vrhunske igrače je nešto drugo, i mi smo za to spremni. Potrošiće se i 300 milijuna ako nađem takvog igrača, ako budem imao 300 milijuna. U našem klubu radi 600 ljudi, moramo poslovati odgovorno. Mediji mnogo utječu na navijače, što je dio današnjeg procesa”, rekao je Wenger.

“Profesor” je ponovio svoju filozofiju da igrači trebaju jačaju tim.

“Cijeli tim radi na jačanju momčadi. Nisam tu samo ja. Ako nađemo igrače koji mogu ojačati ekipu, onda ćemo ih kupiti”, rekao je Wenger.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!