NaslovnicaVijestiWenger otkrio da će dovesti dva pojačanja u zimskom prijelaznom roku

Wenger otkrio da će dovesti dva pojačanja u zimskom prijelaznom roku

Arsene Wenger je za engleske medije otkrio da će pojačati redove svog tima dvojicom igrača ove zime.

Arsene Wenger dovodi Egipćanina

“Topnici” su prvi u ligi sa dva boda prednosti ispred Leicester Cityja nakon što su savladali Newcastle United u subotu rezultatom 1-0, a jedini gol na utakmici je postigao Laurent Koscielny.

Wenger je na konferenciji za novinare nakon utakmice otkrio imena dva pojačanja koja će dovesti u klub u ovom prijelaznom roku.

“Ne pratim toliko transfer rok jer još nisam u toku sa svim dešavanjima. Uradit ću nešto u narednih deset dana, nadam se da ću dovesti prava pojačanja. Bitniji je kvalitet kadra nego kvatitet, jer naši igrači neće ostati povrijeđeni zauvijek.”

[su_unibet_advent_calendar]

“Francis Coquelin je počeo sa težim treninzima, Santi Cazorla se vraća sredinom sljedećeg mjeseca, a Mikel Arteta se već vratio, tako da ćemo dovesti jednog, ili možda ukoliko bude potrebno, dvojicu igrača.”

Arsenal svoju sljedeću utakmicu u ligi igra na Anfieldu protiv Kloppovog Liverpoola za dva tjedna. Prije te utakmice će igrati u okviru FA Kupa protiv Sunderlanda kod kuće, a ta utakmica je na rasporedu sljedećeg vikenda.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!