NaslovnicaVijestiWenger otkrio šta očekuje u novoj godini

Wenger otkrio šta očekuje u novoj godini

Trener londonskog Arsenala, Arsene Wenger, priznao je da je njegov tim u boljoj formi nego prethodnih sezona i da je na dobrom putu da osvoji Premier ligu, ali je i upozorio svoje igrače da još ništa nije gotovo.

Arsene Wenger

Wengerov tim zaostaje samo dva boda za liderom Leicester Cityjem, što je njihova najbolja pozicija na polusezoni u Premier ligi od 2004. godine, kada su bili prvaci.

Na pitanja medija o mentalnoj snazi svojih igrača u posljednjih nekoliko sezona, Wenger je odgovorio:

“Bili smo pri samom vrhu u posljednjih nekoliko godina i mislim da je nogomet pragmatičan i nitko ne može predvidjeti šta će se desiti u sljedećih 20 utakmica, tako da je najvažnije nastaviti sa istim stavom i duhom, te nastaviti pobjeđivati. U prvoj utakmici sezone protiv West Hama smo doživjeli poraz, tako da smo mogli biti i prvi sad za božić.”

“Ukoliko pogledamo nazad kroz cijelu godinu i analiziramo je, mi smo bili dosljedni svojoj igri i ovo je bila pozitivna godina. Stabilizirali smo se defanzivno i poboljšali smo učinke protiv jačih timova u Premier ligi. Tako to izgleda kada sve ide po planu, na pravi način.”

Arsenalov protivnik u borbi za titulu ove sezone, Leicester City, prošle godine je bio posljednjeplasirani tim u ligi, ali ove sezone igraju iznad svih očekivanja.

“Kao i kod svih klubova, veliki je pritisak zadržati trenutnu poziciju. Tko će na kraju slaviti? Nitko ne zna. Već dugo vremena radim u svijetu nogometa i nitko ne može reći tko će biti pobjednik.”

“Odigrali smo tek 17 utakmica, nismo ni na pola puta. Sigurno je da smo dosta elastičniji i čvršći nego kada smo imali mlađi tim, ali povjerenje među igračima je sada puno veće. Nadam se da ćemo pokazati to i u sljedećoj utakmici.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!