NaslovnicaVijestiWenger otkrio taktiku kojom je pobijedio Bayern

Wenger otkrio taktiku kojom je pobijedio Bayern

Arsenal je sinoć na svom Emiratesu savladao Bayern Muncehn rezultatom 2:0! Strijelci za Arsenal su bili Olivier Giroud i Mesut Ozil, te tako su ostavili Arsenal u borbi za drugi krug Lige prvaka.

Wenger otkrio taktiku

Nakon utakmice menadžer Topnika Arsen Wenger je oktrio kako je njegov tim pobijedio favorizirani Bayern Munchen. Bayernu je ovo bio prvi poraz u sezoni.

“U igri nas je držao Petr Cech, baš kao i Manuel Neuer svoju ekipu”, rekao je Wenger pa nastavio:

“Bila je ovo vrhunska igra, utakmica dva velika tima. U svlačionici smo odlučili da prepustimo Bayernu posjed lopte, a da se moja ekipa fokusira na kontranapade. Pri kraju utakmice bili smo više na njihovj polovici terena, a i oni su malo fizički pali”, završio je Wenger.

Wenger otkrio taktiku (2)

Poslije menadžera Arsenala, pričao je i Mesut Ozil.

“Zaista smo sretni što smo savladali jednu od najboljih ekipa u svijetu. Očekivali smo tešku utakmicu, ali sve se posložili na pravi način. Imali smo više šansi i zasluženo smo slavili”, rekao je Ozil.

BONUS
Wenger otkrio taktiku

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!