NaslovnicaVijestiWenger otkrio zbog čega ga tjeraju iz Arsenala

Wenger otkrio zbog čega ga tjeraju iz Arsenala

Menadžer Arsenala Arsene Wenger tvrdi da rezultati nisu jedini razlog zbog čega ga tjeraju iz Arsenala, te da je pod utjecajem diskriminacije.

Arsenalov menadžer Arsene Venger izjavio je danas kako su kritike na njegov račun od strane navijača kluba djelomično utemeljene na činjenici da je na pragu sedamdeset godina života.

Francuski trener napunio je 68 godina u listopadu, a prema njegovim riječima, loši rezultati kluba koji se najviše ogledaju u 14-godišnjem čekanju na naslov prvaka Premier lige nisu jedini razlog za kritike od strane navijača londonskog kluba.

[su_watch_live_football]

“Što sam stariji, ja sam sve više pod utjecajem starosne diskriminacije, ali ih pokušavam ignorirati i usredotočiti se samo na posao. Prihvaćam posljedice loših rezultata, ali oni nisu jedini razlog zbog kojeg sam na udaru” rekao je Wenger, a prenosi Sky Sports.

Wenger je u Arsenalu od 1996. godine, a najpoznatiji period u klubu imao je početkom ovog stoljeća sa dva naslova u Premier ligi, od kojih im je u sezoni 2003/04, ujedno i poslednjoj šampionskoj, to uspjelo bez ijednog poraza.

Transfer glasine: United kupuje u Celticu, Dybala pravi šokantan transfer, Liverpool za napadača daje 100 miliona eura

Zvijezda Reala u Liverpoolu: Jurgen Klopp pripremio ponudu od 150 milijuna eura

Arsenal trenutno zauzima šesto mjesto u Premier ligi s 13 bodova iza mjesta koja vodi u Ligi prvaka, dok će u četvrtfinalu Europske lige igrati protiv moskovskog CSKA.

Prema saznajima engleskih medija, Wengera će naslijediti doskorašnji trener Borusije Dortmund Thomas Tuchel. Njemački stručnjak prije nekoliko dana odbio je Bayern, pa je jasno da će od ljeta sjesti na užarenu klupu tima iz Londona.

[su_premierleague]

Prema navodima “Kickera”, Tuchel je već potpisao predugovor s Gunnersima, tako da se Wengeru najvjerovatnije sprema otkaz po završetku ove sezone..

Wenger je u Arsenal došao 1996. godine. U svojoj prvoj sezoni u Arsenalu bio je treći, ali je već u narednoj osvojio duplu krunu. Tri puta je osvajao Premijer ligu, četiri puta FA kup, tri puta je bio menadžer godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!