NaslovnicaVijestiWenger pojačanje ponovno traži u Njemačkoj

Wenger pojačanje ponovno traži u Njemačkoj

Čini se kako je ovo posljednja sezona u kojoj će Arsenal pružiti šansu Wengeru da ozbiljno napadne Premier League. Za to će svakako trebati ojačati momča, a čini se kako je Wenger pojačanje ponovno pronašao u Njemačkoj. Naime, želi dovesti Wolfsburgova veznjaka Juliana Draxlera (22), koji je odigrao sjajnu sezonu za vukove nakon dolaska iz Schalkea. Britanski mediji potvrdili su kako je njemački klub spreman pregovarati, jer situaciju u kojoj su se našli nikako nije ugodna.

Wenger pojačanje pronašao u Wolfsburgu
Wenger pojačanje pronašao u Wolfsburgu

Financijska situacija u Wolfsburgu nije više tako sjajna kao protekle sezone, budući da klub nije uspio izboriti Ligu prvaka, a njihov glavni sponzor Volkswagen smanjuje troškove pritisnut troškovima koje ima oko afere sa svojim automobilima. Navodno Wolfsburg traži 65 milijuna eura za Draxlera, kojemu ugovor ističe 2020. godine, a za Arsenal to nebi trebao biti preveliki novac ako uzmemo u obzir da je to jedan od najbogatijih klubova, koji je nedavno potpisao bogati ugovor sa Pumom.

Jedina stvar koja se protivi ovakvom transferu je Wengerova dosadašnja politika, jer manager Arsenala odbijao je plaćati velike odštete i redom dovodio mlade igrače koje je nakon toga razvijao. Ukoliko se Wenger odluči isplatiti odštetu od 65 milijuna eura to će biti najveća odšteta u povijesti Arsenala i drugi veliki transfer ovog ljeta nakon što su već kupili Granita Xhaku.

[su_reklama]
Draxler je jedan od najboljih mladih igrača i njemački reprezentativac. Igra na poziciji ofenzivnog veznog igrača, najčešće na lijevom krilu, a krasi ga odlična tehnika i igra s obje noge. U dosadašnjoj karijeri igrao je za Schalke 04 nakon čega je prije godinu dana prešao u redove Wolfsburga. Za Njemačku reprezentaciju nastupio je 24 puta i postigao 2 pogotka.

Draxler koeficijent

Za prelazak Draxlera u Arsenal koeficijent je u Unibetu sjajnih 4.50 i to je jedina kladionica u kojoj možete uplatiti ovu okladu. Ako vjerujete da će Wenger dovesti ovog sjajnog veznjaka ovo je svakako prilika za zaraditi.

UPLATI OKLADU

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!