NaslovnicaVijestiWenger poslije poraza od Brightona tvrdi da ima rješenje!

Wenger poslije poraza od Brightona tvrdi da ima rješenje!

Navijači Arsenala potpuno su izgubili strpljenje za Arsenea Wengeru, poslije poraza od Brightona (2:1). Ipak, sam Francuz nema namjeru odstupiti, ali misli da može preokrenuti stvari.

Nogometaši Arsenala nastavili su s očajnim igrama u ovoj godini. U meču 29. kola engleskog prvenstva Arsenal je na gostovanju kod Brighton & Hove Albiona izgubio 1:2 upisavši četvrti uzastopni poraz, te peti poraz u zadnjih šest utakmica.

Ovo je također 11. utakmica zaredom u kojoj su primili pogodak u Premier ligi. U zadnjih šest susreta “Topnici” su izgubili tri utakmice u prvenstvu (Brighton 1:2, Manchester City 0:3, Tottenham 0:1), finale Liga kupa (Manchester City 0:3), te jednu utakmicu u Europskoj ligi (Ostersunds 1:2).

[su_premierleague]

Jedinu pobjedu ostvarili su protiv švedskog Ostersundsa (3:0) u prvom susretu šesnaestine finala Europske lige.

Domaćin je poveo u 7. minuti golom Lewisa Dunka, a u 26. minuti je Glenn Murray povisio na 2:0. U završnici prvog dijela Pierre-Emerick Aubameyang je smanjio rezultat i ostavio tračak nade za tim Arsenea Wengera.

Međutim, domaćin se dobro branio i zasluženo je osvojio tri boda. Zanimljivo, posljednji put Brighton je pobijedio Arsenal u rujnu 1982. godine. Nakon toga nisu igrali previše. Četiri puta, a sva četiri puta slavio je Arsenal.

Gostujući su navijači vikali “Wenger out”, a i tribina je bila puna tih transparenata. Nezadovoljstvo navijača je dostiglo vrhunac, čini se da pritisak na francuskog stručnjaka nikad nije bio veći.

“Nije lako, ali imam iskustva i dovoljno želje da preokrenem stvari. Napravili smo nekoliko pogrešaka u pogrešnim trenucima, ali sada se moramo stisnuti i usredotočiti, nema drugih rješenja” rekao je Wenger.

Nakon posljednjeg poraza, Arsenal je tek šesti sa 45 bodova, čak 13 manje od četvrtog Tottenhama, a ogromnih 30 manje od vodeće momčadi lige Manchester Cityja, tako da su se praktički već oprostili i od borbe za Ligu prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!