NaslovnicaVijestiWenger potvrdio: Novo pojačanje Arsenala nije uspio dobiti radnu dozvolu

Wenger potvrdio: Novo pojačanje Arsenala nije uspio dobiti radnu dozvolu

Wenger potvrdio da novo pojačanje Arsenala nije uspio dobiti radnu dozvolu. Arsene Wenger je naširoko osuđen za svoj nedostatak aktivnosti na transfer tržištu na ljetnom prijelaznom roku.

Wenger potvrdio

Iako su Arsenalovi suparnici iz Premier lige potrošili ogromne novce, Topnici su se morali zadovoljiti (ili ne) s dolaskom Granit Xhakae i dva nova pojačanja Rob Holdinga i Takuma Asana.

A čini se da stvari neće ići glatko ni za ove ‘osrednje’ igrače. To je poslije i sam Wenger potvrdio. Asano neće biti u mogućnosti da dođe u Arsenal ove sezone nakon što nije uspio dobiti radnu dozvolu.

Potvrda prepreke za japanskog napadača došla je ovog vikenda, rekao je Wenger za The Mirror.

“On je igrač u kojeg stvarno vjerujem…Ja ću se pobrinuti za njega i na to da on ode na pravo mjesto.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Menadžer Topnika se i našalio da je razlog što Asano nije bio u mogućnosti dobiti radnu dozvolu taj što ne vrijedi 50 milijuna funti.

Iako Asano – koji je potpisao za Arsenal za 5 milijuna funti iz japanskog kluba Sanfrecce Hiroshima početkom srpnja – nije se očekivalo da će dobiti neku veliku minutažu ove sezone, vijest će se samo dodati kao nova frustracija za Wengera.

Screenshot_27

UPLATI!
Sada, kad nije u mogućnosti da se upozna sa Arsenalom i prilagodi na engleski način života i engleskom nogometu, Asano bi trebao najvjerovatnije trebao provesti sezonu u Francuskoj ili belgijskoj Jupiler ligi.

To je situacija u kojoj je Arsenal bio i prije, u posljednji slučaj Joel Campbell, koji je proveo dvije godine na posudbi nakon što je potpisao u 2011. godini zbog problema sa radnom dozvolom.

Nakon što je zvijezda Kostarike otišla na posudbu preko vikenda, Topnici će biti u nadi da se ovo neće odraziti na Asanu i njegovu formu.

Sa pet utakmica za Japan i nekim impresivnim nastupima za azijsku naciju tijekom ovog ljeta na olimpijskim igrama, 21-godišnjak sigurno ima potencijala.

Koliko dugo će Arsenal morati pričekati da vidi što će se odvijati još uvijek ne znamo. Navijači kluba će sigurno biti u nadi da Wenger dokaže malo više volje i sreće na transfer tržištu u narednih tjedan dana prije nego se prijelazni rok zatvori.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!