NaslovnicaVijestiEMERY PRONAŠAO ZAMJENU ZA XHAKU: Arsenal ga definitivno mijenja u siječnju -...

EMERY PRONAŠAO ZAMJENU ZA XHAKU: Arsenal ga definitivno mijenja u siječnju – stiže novo pojačanje!

Navodno će Arsenal nastaviti budno pratiti veznjaka Red Bull Salzburga Dominika Szoboszlaija, uoči siječanjskog prijelaznog roka.

EMERY PRONAŠAO ZAMJENU

Topnici su pokušali potpisati mladog mađarskog internacionalaca, a sada ga planiraju pratiti, jer bi ove zime mogao biti meta i zamjena za Granita Xhaku, prenosi Football Insider.

Szoboszlai izgleda vrlo obećavajuće za budućnost i onaj koji bi se mogao sjajno uklopiti u problematičnu poziciju na Emirates stadionu.

Iako je situacija Xhake očito zabrinjavajuća za Arsenal nakon nedavnog ispada u remiju od 2-2 protiv Crystal Palacea, također se čini da ima prostora za pojačanje neuvjerljivog Lucasa Torreire u sredini terena.

Football Insider također pretpostavlja da bi Szoboszlai mogao biti meta Juventusa i Intera, ali bilo bi sjajno vidjeti 19-godišnjaka u Premier ligi kako bi nastavio svoj razvoj.

Arsenal je trenutno u lošoj formi, pa ih je to odvelo na šestu poziciju u Premier ligi, tako da će definitivno biti dovođenja novih pojačanja ovog siječnja kako bi se klub vratio u borbu za prva četiri mjesta u ligi.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!