NaslovnicaVijestiWenger pronašao prvo pojačanje u Real Madridu

Wenger pronašao prvo pojačanje u Real Madridu

Arsene Wenger pronašao je prvo pojačanje u Real Madridu. Arsenal je jedini klub u Evropi koji nije doveo niti jedno pojačanje u polju. Osim golmana Wenger nije nikoga doveo, a samim tim isprovocirao je sve navijače koji su bili u nevjerici.

Wenger pronašao

Tim potezom, Arsene je preuzeo potpunu odgovornost za uspjehe u sezoni 2015/16, ali već u janaru se sprema transfer na Emiratima.

Naime, kako navode mediji u Španiji, prije svega Sport, Wenger u svoje redove želi dovesti Jese Rodrigeza, krilnog napadača Real Madrida.

Obzirom da Jese igra isključivo na desnoj strani, u veoma lošoj formi je, i da na toj poziciji Wenger ima pet fudbalera (Walcott, OX Lade, Welbeck, Alexis, Ramsey), navijači su opet digli svoj glas i usprotivili se Wengeru.

Da li će doći do ovog transfera, ostaje da se vidi.. Ili će Wenger ipak krenuti po svoju prvu i glavnu metu?
[touchcarousel id=’1′]
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!