NaslovnicaVijestiWenger pronašao zamjene za Ozila i Sancheza!

Wenger pronašao zamjene za Ozila i Sancheza!

Menadžer Arsenala, Arsene Wenger, pronašao je zamjene za zvijezde u ekipi, Mesuta Ozila i Alexisa Sancheza, u slučaju da pomenuti dvojac ne produži ugovor sa klubom sa Emiratesa.

zamjene

Reus je označen kao primarna meta Arsenala u slučaju odlaska bar jednog od spomenutog tandema, piše britanski Telegraph.

Nogometaš Borussije iz Dortmunda ugovor ima do 2019. godine, ali je u 27. godini potpuno sazrio da se oproba u Premier ligi, a Arsenal se čini kao idealna sredina za njega zbog karakteristika.

Ništa manje nerealna meta je i veznjak West Hama Dimitri Payet, koji je čak izjavio da bi mu bilo zabavno da prijeđe u redove gradskog rivala, prije svega zbog stila igre Gunnersa.

Sanchezu i Ozilu ugovori s Arsenalom ističu 2018. godine, trenutno su u pregovorima oko novog, ali dogovor još nije ni blizu, pa su u klubu iz Londona za svaki slučaj počeli da traže zamjene.

Klub sa Emiratesa je u nedjelju doživio drugi uzastopni poraz, pošto su poraženi od Manchester Cityja na Etihadu, čime su pali na četvrto mjesto na tablici, a vodeći Chelsea odmakao im je na 9 bodova.

Theo Walcott donio je prednost Gunnersima nakon samo pet minuta, no golovima Leroya Sanea i Raheema Sterlinga u drugom poluvremenu, momčad Pepa Guardiole je preokrenula rezultat, što je drugi uzastopni poraz tima sa Emiratesa, a upravo Mesut Ozil je bio na meti kritika navijača Arsenal na Twitteru – njemački playmaker je bio nevidljiv protiv Guardioline ekipe

U narednom kolu, Arsenal na svom Emiratesu dočekuje West Bromwich Albion.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!