NaslovnicaVijestiWenger šokirao navijače Arsenala: Zadnji dan transfer roka uopšte nije bio u...

Wenger šokirao navijače Arsenala: Zadnji dan transfer roka uopšte nije bio u Londonu nego…

Wenger šokirao navijače Arsenala: Zadnji dan transfer roka uopšte nije bio u Londonu nego… Posljednjeg dana transfer roka, Engleska javnost bila je usmjerena uglavnom na Arsenal i Arsene Wengera.

Wenger šokirao navijače Arsenala

Arsenal, kao i u posljednja dva susreta Premier lige, tako je i posljednjeg dana prijelaznog roka barem što se tiče novih pojačanja, postigao jedno veliko NIŠTA. U igri je bio dolazak Thomasa Lemara iz Monaca, za kojeg su Topnici ponudili 90 milijuna eura, no budući da su pregovori započeli veoma kasno, transfer je pao u vodu. Očekivalo se da će se Lemar pridružiti klubu kao zamjena za Alexisa Sancheza, koji je praktički već bio dogovoren da ode u Manchester City, ali do transfera nije došlo tako da će on morati biti član Arsenala barem do siječnja.

Ljubitelji Arsenala bili su osobito ljuti zbog odnosa prvog čovjeka kluba. Umjesto da Arsen Wenger zasuče rukave u zadnjim satima i pokušav dovesti nova pojačanja u klub, on je otišao u Francusku gdje je radio kao profesionalni komentator utakmice francuske reprezentacije u vrijeme kada se završavao transfer rok.

Navijači Arsenala su bijesni i ovo je kap koja je prelila čašu, jer i pored loše igre kluba, Wenger očigledno ne želi da dovodi nove igrače u klub, jer mu je izgleda draže u klubu zadržati nezadovoljnog Sancheza nego dovesti potencijalnu zvijezdu Lemara.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!