NaslovnicaVijestiSprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona u...

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona u pregovorima?

Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura.

Razumije se, takva klauzula ne znači nužno da Barcelona traži toliko za njega, već služi kao zaštita kluba od aktiviranja manjih klauzula i otvaranja pregovora s igračem bez mogućnosti kluba da to spriječi.

Kylian Mbappe će ovog ljeta napustiti PSG kao slobodan igrač i potpisati za Real Madrid, pa su u Parizu odlučni dovesti Yamala kao njegovu zamjenu. PSG je već ranije pokazao interes za Yamala, kako je Marca izvijestila još u ožujku. Le Parisien sada navodi da su klubovi uspostavili prve kontakte.

Ukoliko Barcelona prihvati ponudu, to će biti drugi najveći transfer u povijesti nogometa, odmah iza Neymara kojeg je PSG također kupio od Barcelone za 222 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!