NaslovnicaVijestiWenger sprema ponudu za napadača Watforda

Wenger sprema ponudu za napadača Watforda

Wenger sprema ponudu za napadača Watforda. Arsene Wenger je zainteresovan za Watfordovog napadača, koji bi mogao biti na raspolaganju za 20 miliona funti ovog ljeta.

Wenger sprema ponudu za napadača Watforda

Menadžer Arsenala je kao primarni cilj postavio dovođenje napadača Watforda, Odion Ighala, na vrh ljetne liste za kupovinu koju Topnici planiraju, prema pisanju Daily Mirrora.

U izvještaju se navodi da Wenger želi da ojača svoje opcije u napadu sa novim napadačem i Watford bi mogao doći u iskušenje da proda ovog igrača ukoliko dobiju ponudu od 20 miliona funti.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Chelsea i Atletico Madrid su također zainteresovani za Nigerijskog napadača, koji je postigao 14 golova u Premiershipu ove sezone.

Ukoliko se ovaj transfer ne bi dogodio, Wenger ima plan B, koji se zove Troy Deeney. Quique Flores je odoljevao svim ponudama za ovaj dvojac u januaru, ali na ljeto sigurno neće uspjeti, jer će i sami igrači htjeti da odu u bolje klubove.

Topnici će pokušati sve da pojačaju svoju momčad na ljetnom prijelaznom roku, kako bi ostali kompetentni da se bore za naslov prvaka Engleske i naredne sezone.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!