NaslovnicaVijestiWenger sprema šokantnu ponudu za bivšeg napadača Manchester Uniteda

Wenger sprema šokantnu ponudu za bivšeg napadača Manchester Uniteda

Wenger sprema šokantnu ponudu za bivšeg napadača Manchester Uniteda. Topnici pripremaju ponudu za napadača kojeg je Luis va Gaal pustio da ode sa Old Trafforda i koji je od tada u nevjerovatnoj formi. Arsene Wenger bi mogao povećati pritisak na Lousi van Gaala kupovinom Javier Hernandeza, prema pisanjima talkSPORT-a.

Wenger sprema šokantnu ponudu

Meksikanac koji je bombardovan od strane Van Gaala na početku sezone, u Bundesligi postiže golove i u nevjerovatnoj je formi za Bayer Leverkusen.

Impresioniran 27-godišnjakom, Wenger je navodno zainteresovan i želi da dovede bivšeg napadača Uniteda u svoje redove.

Hernandez je do sada zabio 18 golova u 21 nastup za Bayer i Wenger navodno smatra da golovi Hernandeza mogu učvrstiti Arsenalovu borbu za naslov.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Vjeruje se da je Leverkusen spreman odbiti svaku ponudu koja dođe na adresu Javiera Hernandeza.

Arsenal nikada neće imati veće šanse za osvajanje Premier lige nego ove sezone, piše Mirror Football.

To je mišljenje Alana Shearera, koji vjeruje da Arsenal mora iskoristiti lošu formu ostalih velikana u Premier ligi da bi ostvario svoje ciljeve.

Sa Jose Mourinhom koji je otpušten, Louis van Gaalom koji je pod velikim pritiskom u Manchester Unitedu i Manuel Pellegrinijem čija budućnost nije sigurna u Cityju, sva ta dešavanja su velika prednost za Arsenal u utrci za titulu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!