NaslovnicaVijestiWenger u problemima pred važan meč

Wenger u problemima pred važan meč

Arsenal u subotu gostuje kod WBA, a Arsene Wenger u problemima velikim..

Wenger u problemima

Naime, Topnici muku muče s povredama, a uz to stameni stoper Laurent Koscielny je “duboko potresen” posljednjim događajima iz Pariza.

Koscielny je sa saigračem iz Arsenala, Olivierom Giroduom, igrao za Galske pijetlove protiv Njemačke u trenucima kada su se tri bombaša raznijela ispred “Stade de Francea”.

Sjajni defanzivac nastupio je i protiv Engleske u utorak, ali Wenger je primjetio da njegov pulen i dalje osjeća bol zbog zlodjela.

“Odlično je odigrao protiv Njemačke. Ipak, u utorak je primjetno bilo da nije na svom nivou. Razgovarat ću s njim. Ono što ću zahtijevati od njega je potpuna predanost i spremnost. Ako to ne bude, neće ni igrati”, jasan je francuski stručnjak.

“Morate vjerovati igračima u takvim situacijama. Nikad se ne zna o čemu razmišljaju kada su u samoći.”

Topnici gostuju u subotu na The Hawtornsu..

OSVOJITE POTPUNO BESPLATNO 100 € (El Clasico)!

Velika NAGRADNA IGRA za subotnji EL CLASICO u kojoj možete osvojiti 100 € u Sportingbet kladionici.

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!