NaslovnicaVijestiWenger u žaljenju: Borili bi se sa Chelseajem za njega da smo...

Wenger u žaljenju: Borili bi se sa Chelseajem za njega da smo znali da je dostupan

Wenger u žaljenju zbog propuštenih igrača na transfer tržištu. Pošteno je reći da Arsenal ima miješani rekord kada su u pitanju transferi. Popis igrača koje su Topnici propustili tijekom godina je za navijače tima iz Londona bolan za gledati.

Wenger u žaljenju

Činjenica da su im Cristiano Ronaldo i Zlatan Ibrahimović skliznuli kroz prste je gorka pilula za progutati. Međutim, Arsene Wenger je možda upravo otkrio najnovije transfer žaljenje i to je ono koje nikada ne bi ste očekivali.

Francuz je izrazio nezadovoljstvo zbog toga što se Arsenal nije borio sa Chelseajem za Diega Costu u 2014. godini. To dokazuje posebno veliki udarac s obzirom na glavnu ulogu Coste u Chelseaju, koji je bio nemilosrdan pretprošle sezone, kada su osvojili Premier ligu.

Otkako je došao na Stamford Bridge, Španjolac je skupio impresivnih 42 gola u 84 nastupa. Iako nitko ne može uistinu zamijeniti Didiera Drogbu, Costa je prešao dug put do toga.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Osim toga, transfer u iznosu od 32 milijuna funti da bi se 27-godišnjak pojavio na Stamford Bridgeu je vrlo niska cijena prema ovoljetnim standardima. To možda pojačava i činjenica da nisu imali prave rivale tijekom te kupnje.

Međutim, pokazalo se da bi Arsenal itekako bio konkurencija za Costu da su znali da je bio dostupan.

Prema Telegraphu, Arsene Wenger je izjavio da bi izazvali susjede iz Londona što se tiče transfera Coste, da su bili svjesniji situacije.

screenshot_12

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!