NaslovnicaVijestiWenger: Uvijek sam govorio da je Ospina svjetska klasa

Wenger: Uvijek sam govorio da je Ospina svjetska klasa

Trener Arsenala Arsene Wenger izjavio je da nikada nije sumnjao da je David Ospina svjetska klasa, a posebno je zadovoljan njegovom predstavom protiv Tottenhama u subotu.

Uvijek sam govorio da je Ospina svjetska klasa

Kolumbijski reprezentativac bi trebao ponovo da se nađe među stativama u utakmici pete runde FA Kupa protiv Hull Cityja, jer je Petr Čech trenutno povrijeđen.

Wenger je ostao impresioniran obranama svog golmana protiv Spursa na White Hart Laneu, te je iskoristio priliku i kritikovao medije koji su pisali svašta protiv Ospine nakon utakmice Lige prvaka protiv Olympiakosa ranije ove sezone.

“Vjerujem da sam vam rekao mnogo puta na ovim konferencijama za novinare da ga ocjenjujem kao top klasu, golmana svjetske klase”, rekao je francuski stručnjak.

“Nikada nisam dovodio u pitanje njegovu kvalitetu. Mislim da je nepravedno tretiran nakon utakmice protiv Olympaikosa i sramota je da mediji nisu pohvalili njegovu statistiku u posljednjoj utakmici. Mislim da je dobio nepravedan tretman.”

Wenger je potvrdio da bi zbog teškog rasporeda mogao napraviti par promjena protiv Hulla, ali je dodao i da ima povjerena u svakog igrača kojeg pozove za utakmicu.

“Napravili smo 10 promjena u prvoj utakmici i vjerujem da ćemo imati tim sa dobrim šansama da se kvalifikujemo dalje, bez obzira tko igrao. David Ospina je u subotu bio jedan primjer toga.”

“Morat ćemo napraviti neke promjene kako bi održali ravnotežu, ali imam istu dozu poštovanja za svakog protivnika i vjerujem da svaki igrač u mom timu može igrati i pobijediti.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!