NaslovnicaVijestiWengerov pomoćnik: Arsene nigdje ne ide!

Wengerov pomoćnik: Arsene nigdje ne ide!

Pomoćnik Arsenea Wengera u Arsenalu, Boro Primorac za kojeg su mediji posljednjih dana pisali da napušta Arsenal i preuzima turski Konyaspor, danas je demantirao tu vijest, a potom rekao da ni Arsene Wenger ne ide nigdje iz Arsenala.

pomoćnik

“Takvih vijesti je bilo u ovih dvadeset godina naše suradnje mnogo. Ne pada mi na pamet ići u taj turski klub!” rekao je za Jutarnji list..

Primorac je rekao da razumije nezadovoljstvo navijača s obzirom da je londondski klub u obje utakmice protiv Bayerna u osmini finala Lige prvaka izgubio sa 5-1.

“A Wenger? On uopće ne razmišlja o odlasku iz kluba! Naravno, ružno je u Ligi prvaka dvaput izgubiti s 5:1, pa makar od Bayerna. Razumljivo je nezadovoljstvo navijača.”

Pomoćnik Wengera naglašava da nije lako igrati u takmičenju kao što je Premiership, gdje svaki od 20 kluba može slaviti u gostima. Dodaje da nije sve u rezultatima, nego i u poslovanju kluba.

“Nije lako u Premiershipu, svaki od 20 klubova može pobijediti kod kuće i u gostima. A Wenger zna posao. Kritike? Nema nezahvalnijih u nogometu od navijača i starih igrača! Pa i mi smo nezadovoljni, ali snaga Arsenala je u više od 20 godina bio Wenger. Nije sve u rezultatima, nego i u poslovanju kluba.”

Arsenal se trenutno nalazi na petom mjestu Premiershipa sa 50 bodova, a u posljednjoj utakmici poraženi su od Liverpoola sa 3-1. Već sutra igraju protiv WBA u gostima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!