NaslovnicaVijestiWengerova era u Arsenalu završena, mijenja ga ovaj trener?!

Wengerova era u Arsenalu završena, mijenja ga ovaj trener?!

Carlo Ancelotti (58), trofejni talijanski trener, mogao bi na kraju sezone zamijeniti Arsena Wengera na klupi Arsenala, prenosi Corriere dello sport.

Prema ovom novinama, Ancelotti je u načelu postigao sporazum s londonskim klubom o plaći od 10 milijuna eura po sezoni bez bonusa.

Iskusni Talijan je bez angažmana od kraja rujna kada je otpušten iz minhenskog Bayerna poslije niza loših rezultata i uvjerljivog poraza od PSG u Ligi prvaka.

[su_premierleague]

U bogatoj karijeri, Ancelotti je s najviše uspjeha predvodio Milan s kojim je dva puta postao prvak Europe, Ligu prvaka osvojio je i sa Realom, a radio je i u PSG i Arsenalovom gradskom rivalu Chelseaju s kojim je osvojio Premier ligu.

NEVJEROVATNE BROJKE: Bakambu postaje jedan od najskupljih svih vremena, njegova plata u Kini se prkosi sa zdravim razumom

Transfer glasine: United za ogroman novac dovodi zvijezdu Reala, Darmian napokon pronašao novi klub, Hazard na ljeto napušta Chelsea

Arsene Wenger (68) na klupi je od 1996. godine. Posljednjih godina je zbog slabijih rezultata kluba često bio na meti navijača i kritičara, dugo se piše o njegovom povlačenju i mnogi misle da je vrijeme da ode iz Arsenala.

[su_cashout]

Arsène Wenger na klupi je Arsenala od 1996, gdje je postao klupski najuspješniji menadžer – računajući trofeje, vrijeme provedenu u klubu i odigrane utakmice.

Wenger je jedini ne-britanski trener koji je osvojio The Double (FA Premier Liga i FA kup) u Engleskoj, 1998. i 2002. U 2004.je postao jedini trener u povijesti Premier lige prošavši kroz čitavu sezonu neporažen. U 2003-04-toj sezoni je u 38 utakmica imao 26 pobjeda, 12 neriješenih rezultata, te niti jedan poraz. Zbog toga je dobio status jednog od najboljih francuskih trenera u povijesti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!