NaslovnicaVijestiWengeru ponuđen novi ugovor, ipak ostaje?!

Wengeru ponuđen novi ugovor, ipak ostaje?!

Iako su sve glasnije spekulacije da bi Wenger mogao napustiti klupu Arsenala, izgleda da se sprema obrt, te da francuski stručnjak ostaje na Emiratesu, pošto mu je ponuđen novi ugovor!

novi ugovor

Britanski Telegraph je objavio vijest da je Arsenal ponudio dosadašnjem menadžeru Arseneu Wengeru nastavak suradnje na još dvije godine i on je novi ugovor prihvatio! Informacija koju je malo tko očekivao poslije loše sezone kluba iz Londona i višemjesečnog nezadovoljstva navijača proširila se svijetom.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

“Sportski direktor je osoba koja odlučuje. On je taj koji bira igrače, trenere, brine o transferima i svim drugim pitanjima koja se odnose na funkcioniranje momčadi.”

“Uvijek sam otvoren za sugestije i savjete koji se odnose na poboljšanje kvalitete momčadi i njenu budućnost. U ovom trenutku najbitnija stvar za nas je da dobijemo preostale utakmice. Nisam ovdje radi osobne slave”, rekao je Arsene Wenger, a prenose mediji.

Analiza posljednjeg kola u Premiershipu: Borba za mjesto koje vodi u Ligu prvaka još uvijek traje

Antonio Conte otkrio koji je uslov za njegov ostanak u Chelseaju

Conte dobio transfer budžet od 200 milijuna funti: Na prvo pojačanje troši 50 milijuna

Po svemu sudeći, Gunnersi će poslije 17 godina ostati bez učešća u grupnoj fazi Lige prvaka, pošto im je u poslednjem kolu, osim pobjede nad Evertonom na Emiratesu, potrebno da Liverpool ne savlada Middlesbrough na svom terenu, ili da City izgubi na gostovanju Watfordu, i da uz to nadoknade zaostatak od 5 golova u odnosu na “Građane”.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!