NaslovnicaVijestiWesley Sneijder odlazi iz Nice: U januaru prelazi u novi klub

Wesley Sneijder odlazi iz Nice: U januaru prelazi u novi klub

Legendarni nizozemski vezni igrač Wesley Sneijder mogao bi uskoro napustiti Nicu, nakon samo nekoliko mjeseci provedenih u francuskom klubu.

Wesley Sneijder odlazi iz Nice

Nizozemac je Allianz Rivieru stigao proteklog ljeta nakon četiri i pol godine provedene u Galatasarayu, ali po svemu sudeći nije u planovima trenera Luciena Favrea, te je nezadovoljan dosadašnjom minutažom.

[su_bbworld]

Otkako je stigao u klub, Sneijder je nastupio u samo pet ligaških utakmica od mogućih 16, te nije učestvovao ni kod jednog postignutog gola.

Nica je razočaravajuće krenula u novu sezonu, nakon što su prošloj završili na visokom trećem mjestu, odmah iza prvaka Monaca, te Paris Saint-Germaina.

Trenutno se nalaze na 13. mjestu sa 20 osvojenih bodova nakon 16 odigranih kola, drugi su po broju primljenih golova, te ih od zone za ispadanje dijele samo četiri boda.

Wesley Sneijder odlazi iz Nice?

S obzirom da Lucien Favre ne računa na njegove usluge, bivši igrač Ajaxa bi ove zime mogao otići u američki MLS, gdje bi trebao završiti svoju bogatu karijeru. Dva kluba koja ga trenutno pokušavaju dovesti su LA Galaxy, te Los Angeles FC.

Ugledni portal Goal.com danas je prenio vijest kako je Sneijder već dogovorio sve uvjete sa LA Galaxyjem, koji se trenutno nalazi na posljednjem mjestu u zapadnoj konferenciji, ali je tu vijest demantirao ESPN.

[su_watch_live_football]

Bivša zvijezda Intera i Real Madrida se već proteklog ljeta povezivala sa odlaskom u La Galaxy, prije nego što je stigla u Francusku, kao i sa povratkom u Seriju A, odnosno u Sampdoriju, ali do tog transfera ipak nije došlo.

Nizozemski AD, s druge strane, prenio je informaciju kako će Sneijder preći u velikog rivala La Galaxyja, Los Angeles FC, koji će početkom sljedeće godine po prvi put zaigrati u najvišem američkom rangu.

Detalji mogućeg ugovora još uvijek nisu poznati, ali se navodi kako bi mogao potpisati dvogodišnji ugovor sa klubom.

Američki MLS nije stran za popularne europske nogometaše koji traže posljednju destinaciju za završetak karijere. U posljednjih nekoliko godina tamo su otišli igrači kao što su Frank Lampard, Andrea Pirlo i Steven Gerrard, a hoće li njihovim stopama krenuti i Wesley Sneijder, saznat ćemo sljedećeg mjeseca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!