West Ham doživotno zabranjuje navijačima ulazak na stadion?

Engleski nogometni klub West Ham zaprijetio je svojim navijačima doživotnom zabranom ulaska na utakmice kluba poslije nereda tijekom meča sa Watforda.

124289c369a92e49bf3e2794bda6a32777539173

West Ham je u subotu na svom stadionu u Londonu izgubio od Watforda sa 2:4, iako je vodio sa 2:0. To je bio treći poraz “čekićara” u prve četiri utakmice u Premier ligi.

Tijekom utakmice izbili su neredi na tribini, a navijači West Hama su u sve većem sukobu s upravom kluba. Prije utakmice s Watfordom navijači vlasnici sezonskih ulaznica dobili su pismo od kluba u kojima se od njih zahtijeva da sjede na tribinama, kako bi se poštovale sigurnosne mjere.

U 30. minuti redari na stadionu su otišli do dijela navijača i tražili od njih da sjednu, što je razljutilo pristalice West Hama koji su desetljećima stajali na utakmicama dok je klub igrao na Upton Parku. Situacija se pogoršala u drugom poluvremenu kada su se navijači Watforda probili kroz zaštitnu ogradu kako bi se sukobili s navijačima West Hama.

“West Ham osuđuje ponašanje pojedinaca koji su sudjelovali u incidentima tijekom utakmice s Watfordom. Iako su ti izolirani incidenti brzo stavljeni pod kontrolu, takvom ponašanju nije mjesto u nogometu i West Ham će neumorno raditi, te iskorijeniti takve incidente”, piše u priopćenju.

Bet365 banner 300x250

Klub je dodao da takvo ponašanje neće biti tolerirano i da će zajedno s policijom i ostalima da identificira sudionike koji će dobiti doživotnu zabranu prisustvovanja utakmicama West Hama.

“Od suda ćemo tražiti zabranu ulaska kako bi se te osobe spriječile da prisustvuju nogometnim mečevima”, navodi se u priopćenju West Hama. Engleski nogometni savez istražit će incidente s utakmice.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)