NaslovnicaVijestiWest Ham optužio Payeta za nepoštovanje kluba

West Ham optužio Payeta za nepoštovanje kluba

West Ham je optužio sada već bivšeg igrača Dimitri Payeta za nepoštovanje kluba, nakon što je francuski reprezentativac izrazio želju da napusti klub te potpisao za Marseille.

optužio

Uprava West Hama je u priopćenju navela da nije morala prodati Payeta, a potpredsjednik David Sullivan je rekao da je želio nogometaš ostane, kako bi od njega napravio primjer.

Sullivan je dodao da je Bilić odobrio prodaju Payeta, “u interesu jedinstva u ekipi”.

pro_ad_display_adzone id=”23835″ flyin=”1″ flyin_position=”bottom-center”]

“Klub izražava razočaranje što Dimitri Payet nije pokazao predanost i poštovanje West Hama, koje su mu klub i navijači pokazali, posebno prošle godine, kada je s njim potpisan unosan novi ugovor. Želim biti jasno da nismo imali financijske potrebe prodavati naše najbolje igrače i da je odluka o njegovom odlasku u skladu sa željama trenera”, naveo je Sullivan u priopćenju.

“Da budem iskren, članovi uprave i ja smo željeli Payet ostane, kako bismo napravili primjer od njega, da nijedan igrač nije veći od kluba. Uvjeren sam da smo kvalitetnim igračima koje smo doveli u siječnju pojačali ekipu”, dodao je on.

Payet je u lipnju 2015. godine iz Olimpique Marseillea za 10,7 milijuna funti prešao u West Ham, s kojim je prošle veljače potpisao novi ugovor na pet i pol godina.

On je u prvoj sezoni postigao 12 golova i bio je nominiran za najboljeg igrača godine. Tijekom prošle sezone, West Ham je pobijedio u 50 posto utakmica kada je Payet bio u sastavu, a propustio je osam utakmica.

Payet je prikazao dobre partije na Europskom prvenstvu prošlog ljeta, kada je s Francuskom izgubio u finalu od Portugala.

On je ove sezone postigao tri gola, a početkom mjeseca je rekao da ne želi više igrati za klub. Prije nego što ga je prodao, West Ham je odbio dvije ponude Olimpika.

Tijekom zimskog prijelaznog roka, West Ham je doveo Roberta Snodgrassa iz Hulla i Josea Fontea iz Southamptona.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!